Π.Ρήγας: Συνάντηση υψηλού συμβολισμού με τον Τζέφρι Πάιατ

Συνάντηση ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα με Πρέσβη ΗΠΑ

Συνάντηση είχαν σήμερα ο ΑΝΥΕΘΑ Π.Ρήγας με τον Αμερικανό Πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ και «συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος»

 

Μόλις μία ημέρα μετά την ολοήμερη επίσκεψη του στην Αλεξανδρούπολη ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα.

Οπως αναφέρεται στο λιτό δελτίο τύπου ο ΑΝΥΕΘΑ και ο Πρέσβης «συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος». Είναι σίγουρο όμως ότι τα θέματα αυτά θα ήταν αρκετά και σοβαρά αν κρίνουμε και από τη χθεσινή επίσκεψη – για μια ακόμα φορά – του Αμερικανού Πρέσβη στην Αλεξανδρούπολη και τα μεγάλα επενδυτικά σχέδια που υπάρχουν από τις ΗΠΑ για το λιμάνι και αρκετά από αυτά αφορούν και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Φυσικά το ενδιαφέρον των αμερικανών δεν επικεντρώνεται μόνο στην Αλεξανδρούπολη αλλά σε πολλά ακόμα μέρη της χώρας όπου το ΝΑΤΟ αναβαθμίζει την παρουσία του στην Ελλάδα και σίγουρα θα συζητήθηκαν με τον νέο ΑΝΥΕΘΑ.

Αν κρίνουμε πάντως από τις φωτογραφίες το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό μεταξύ ΑΝΥΕΘΑ και Πρέσβη αν και οι δύο προέρχονται από εντελώς διαφορετικές ιδεολογικές βάσεις:

Συνάντηση ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα με Πρέσβη ΗΠΑ

Συνάντηση ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα με Πρέσβη ΗΠΑ

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ