Προκλητικό γιουσουφάκι ….

Ομοσπονδία Τούρκων της Δυτικής Θράκης

Ανάρτηση στο facebook του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη * 

 

 

Eνας Γάλλος ευρωβουλευτής των Πρασίνων, ονόματι Francois Alfonsi, οργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο, με την ονομαζομένη «Ομοσπονδία Τούρκων της Δυτικής Θράκης».

Θέμα της εκδήλωσης είναι το δήθεν μακροχρόνιο πρόβλημα της μη εκτέλεσης των αποφάσεων από πλευράς της Ελλάδας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Να πεί κάποιος σ’ αυτόν τον καραγκιόζη, το τουρκόφιλο γιουσουφάκι, να οργανώσει μια ανάλογη εκδήλωση και τα δικαιώματα των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης που από 120 χιλιάδες το 1923, έμειναν μόνο 2.000.

Να κάνει μια συζήτηση

-για το “Μαύρο Πάσχα” των Θρακών το 1914 όταν χιλιάδες εκτοπίστηκαν και άλλοι πολλοί σφαγιάστηκαν, οι περιουσίες τους κατασχέθηκαν και τα σπίτια τους πυρπολήθηκαν.

-για τη Γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων

-για τη “νύχτα των κρυστάλλων”, της 6-7 Σεπτεμβρίου 1955 οταν ο αφιονισμένος όχλος της Πόλης κατέστρεψε τις περιουσίες των Ελλήνων, βανδάλισε σχολεία, εκκλησίες, νεκροταφεία και δεν άφησε τίποτα όρθιο…

-για τους πρόσφυγες της Κύπρου το 1974, που ξερίζωσε ο “Αττίλας”, για τους αγνοούμενους, την “νεκρή” πόλη της Αμμοχώστου και το αίσχος του τείχους που χωρίζει τη Λευκωσία.

Αϊ στο διάβολο με τον κάθε μίσθαρνο όργανο της Αγκυρας, που στο όνομα τάχαμου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, υπονομεύει την ακεραιότητα της Ελλάδος.

* Ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης είναι πτυχιούχος Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου  στις οικονομικές και πολιτικές επιστήμες και διδακτορικού στις Διεθνείς Σχέσεις.

 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ