Πτώση ελικοπτέρου : Στην κηδεία του Αδάμου ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πτώση ελικοπτέρου: Συγκλονισμένη η ελληνική κοινωνία βλέπει τον τελευταίο αποχαιρετισμό στα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού που βρίσκονταν στο μοιραίο Χιούι.

Όπως ανακοινώθηκε ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, θα παραστεί αύριο, Παρασκευή 21 Απριλίου, στη νεκρώσιμη ακολουθία του Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, η οποία θα τελεσθεί, στις 10:00 το πρωί, στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Νωρίτερα ο τομεάρχης Άμυνας Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας, βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης, για την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο και την απώλεια των τεσσάρων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

 


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙΠτώση ελικοπτέρου : Θρήνος στην κηδεία του Δημοσθένη Γούλα – ΦΩΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙΠτώση ελικοπτέρου : Πού και πότε θα γίνουν οι κηδείες


 
 

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και ο ελληνικός λαός θρηνούν την τραγική απώλεια των τεσσάρων αξιωματικών μας που έπεσαν, εν ώρα καθήκοντος προς την Πατρίδα.

Εκ μέρους του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας προς τις οικογένειες των πεσόντων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή.

Παράλληλα, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στην τραυματία αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα.

Θα αποτελούν, πάντα, παράδειγμα και έμπνευση για όλους μας».
 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ