Ρήγας στο 251 ΓΝΑ: Προτεραιότητα μας η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας

Η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας αποτελεί προτεραιότητα για την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ, σημείωσε ο Π. Ρήγας στο χαιρετισμό του στο 251 ΓΝΑ
 
«Η υγειονομική πολιτική του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει ως πρωταρχικό στόχο της την προστασία και την προαγωγή της υγείας και αποσκοπεί στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, τόσο στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο». Τα παραπάνω επισήμανε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ) ο  Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, κατά τη διάρκεια επισκεψής του σήμερα Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018.
Ο ΑΝΥΕΘΑ συνοδευότανε από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου και την Ειδική Γραμματέα του Υπουργείου Καλλιόπη Παπαλεωνίδα.
ΑΝΥΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ 251 ΓΝΑ

Αναφερόμενος στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, ανέφερε:

«Η εξεύρεση λύσεων στα ζητήματα που απασχολούν τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας αποτελεί προτεραιότητα για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να υπάρχουν ουσιαστικά και άμεσα αποτελέσματα.
Έτσι, παρά τις οικονομικές δυσχέρειες, προχωράμε σε μια σημαντική προσπάθεια υλοποίησης προγραμμάτων, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των στελεχών, αλλά συγχρόνως και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών».
ΑΝΥΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ 251 ΓΝΑ
Και συνέχισε: «Προχωρούμε με δράσεις που αφορούν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, αλλά και στα υπόλοιπα νοσοκομεία, με στόχο την αναβάθμιση της παρεχόμενων υπηρεσιών και τη βελτιστοποίηση των συνθηκών εργασίας. Σε αυτή την προσπάθεια αρωγοί στέκονται η Περιφέρεια Αττικής και άλλοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς. »
ΑΝΥΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ 251 ΓΝΑ
Ο ΑΝΥΕΘΑ στο χαιρετισμό του κατέληξε: «Ο διαρκής στόχος για την αναβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης επιτυγχάνεται, αφενός με την ποιοτική εργασία σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας και αφετέρου με την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης και επικοινωνίας, με τη συλλογική προσπάθεια και συμμετοχή όλων μας. Ο ρόλος σας στην προσπάθεια αυτή είναι καθοριστικός, μέσω της ενεργού συμμετοχής σας, της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλετε και του αποτελέσματος που επιτυγχάνετε.
ΑΝΥΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ 251 ΓΝΑ
Κλείνοντας, θέλω να σας ευχαριστήσω, διεύθυνση και προσωπικό, για την προσφορά σας, να συνεχίσετε την αποστολή σας με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση και να ευχηθώ στον καθένα από εσάς υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ