Ρώσοι και Ιταλοί στρατιωτικοί γιατροί άρχισαν να δέχονται ασθενείς με κορονοϊό στο υπαίθριο νοσοκομείο στην Μπέργκαμο

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΙΤΑΛΙΑ

Ρώσοι και Ιταλοί γιατροί άρχισαν από σήμερα να δέχονται για θεραπεία ασθενείς με κορονοϊό στο υπαίθριο νοσοκομείο στην Μπέργκαμο αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι Ρώσοι και οι Ιταλοί γιατροί θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε εικοσιτετράωρη βάση, δουλεύοντας σε τρεις βάρδιες.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, από ρωσικής πλευράς συμμετέχουν οκτώ διμοιρίες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι θα δέχονται και θα αναλαμβάνουν την περίθαλψη των ασθενών σε όλα τα τμήματα εντατικής θεραπείας και στα τμήματα νοσηλείας ασθενών με κορονοϊό που παρουσιάζουν μέτρια και ήπια συμπτώματα.

Όλα τα τμήματα είναι εξοπλισμένα με τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό και όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό περάσαν μια περίοδο προετοιμασίας στο νοσοκομείου Πάπας Ιωάννης ΧΧΙΙΙ, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο υπαίθριο νοσοκομείο, το οποίο διαθέτει 142 κλίνες, θα εργάζονται περισσότεροι από 200 Ιταλοί και Ρώσοι γιατροί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ