Σαλαμίνα: Ο Ναύαρχος Ελευσινιώτης βάζει πλώρη για τη Β΄ Κυριακή

Πλώρη για τη Β΄Κυριακή έχει βάλει ο Ναύαρχος Ελευσινιώτης ο οποίος έχοντας δώσει αποφασιστικά τον προεκλογικό αγώνα διεκδικεί τον ιστορικό Δήμο Σαλαμίνας

 

 

 

Ελάχιστες πλέον ώρες πριν τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και όπως είναι φυσικό όλοι οι υποψήφιοι φουλάρουν για την τελική αναμέτρηση. Ανάμεσά τους και ένα πρώην στέλεχος των Ένοπλων Δυνάμεων γνωστός σε όλους ο Ναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης ο οποίος όπως είχε αναφερθεί ξανά το Armynow.net με αφιέρωμα διεκδικεί με αξιώσεις τον ιστορικό Δήμο Σαλαμίνας προβάλλοντας μια διαφορετική αντίληψη και νοοτροπία.

Ο Ναύαρχος και πρώην Α/ΓΕΝ ξέρει από μάχες και όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσε αυτή των εκλογών με εντιμότητα, πάθος και τόλμη. «Η διεκδίκηση της διοίκησης  του Δήμου, αποτελεί δέσμευση προσφοράς με μοναδικό στόχο την αναγέννηση του νησιού» είχε πει μιλώντας στο armynow.net και αυτό το μήνυμα άπλωσε σε όλους του συντοπίτες οι οποίοι άλλωστε τον γνωρίζουν πολύ καλά τη διαχρονική προσφορά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δημήτριος Ελευσινιώτης: O Ναύαρχος που διεκδικεί τον ιστορικό δήμο Σαλαμίνας μιλάει στο Armynow.net

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και ο τρόπος που αντιμετώπισε τον βανδαλισμό του περιπτέρου της παράταξης. Μακριά από φανατισμούς συνέχισε να αντιμετωπίζει τον προεκλογικό αγώνα με πολιτικό πολιτισμό τον οποίο από την αρχή του αγώνα υπερασπίστηκε. Συνέχισε βασιζόμενος στις αξίες και στις αρχές με σταθερό στόχο για να αλλάξει η Σαλαμίνα κεφάλαιο.

Οι κάτοικοι του νησιού έχουν αναγνωρίσει τη μέχρι σήμερα στάση αλλά και το όλο πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει για μια σύγχρονη Σαλαμίνα που θα αντιμετωπίσει προβλήματα και παθογένειες και να βάλει τις βάσεις για ανάπτυξη, με τα απαραίτητα έργα υποδομής και την βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Ο αγώνας βέβαια ήταν σκληρός αλλά η ανταπόκριση μεγάλη και ο Ναύαρχος ετοιμάζεται με μεγάλες αξιώσεις να βρίσκεται την Κυριακή στον β΄ γύρο των εκλογών και να διεκδικήσει την Διοίκηση του Δήμου.

Ο Ναύαρχος θα έχει σήμερα την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣ σήμερα στις 21:00 στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα) της Σαλαμίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ