Η ροκ μπάντα της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας κυριολεκτικά και μεταφορικά πετάει. Μεγάλο ατού η σέξι υπαξιωματικός της USAF.

Και όμως αυτό το βίντεο κλίπ είναι φτιαγμένο απο την αμερικανική Αεροπορία, και φυσικά προβάλλεται στο επίσημο κανάλι του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας στο YouTube!

Οι αμερικάνοι αλλωστε κάνουν εκτεταμένη χρήση των social media για να προωθήσουν τις Ένοπλες Δυναμεις τους δημιουργώντας μάλιστα και εκπομπές τις οποίες προετοιμάζουν και παρουσιάζουν οι ίδιοι οι αμερικανοί στρατιωτικοί.

Το τραγούδι αφιερωμένο στις γυναίκες και τους άνδρες της αμερικανικής Αεροπορίας περιγράφει την ζωή τους και έχει γραφτεί απο τεχνικούς υπαξιωματικούς της μπάντας Max Impact.

Το πιο εντυπωσιακό «χάρτι» της μπάντας όμως είναι σίγουρα η καλλονή τραγουδίστρια τους που τα δίνει όλα στο American Airman.

Ποιοί είναι οι Max Impact

Πρόκειται για την διασημότερη ροκ μπάντα της USAF με έδρα την βάση Anacostia-Bolling στην Ουάσινγκτον. Συνολικά υπάρχουν 6 μπάντες με τεράστια αποδοχή στο προσωπικό και όχι μόνο, αφού έχουν παίξει μουσική ακόμα και στον Λευκό Οίκο και φυσικά σε εκδηλώσεις του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας αλλά και σε αμερικανικά στρατεύματα που είναι σε αποστολές στο εξωτερικό.

Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας και η USAF πιστεύουν πως οι μπάντες προσφέρουν στο ηθικό των στρατιωτικών αλλά και στις σχέσεις των στρατιωτικών με τους πολίτες αφού καλούνται να παίξουν σε εκδηλώσεις ανα την χώρα και μετέχουν σε διάφορες πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την κοινωνική συνεισφορά.

Η μπάντα συνολικά απασχολεί δέκα αξιωματικούς και υπαξιωματικούς απο αυτούς οι έξι είναι που παίζουν μουσική και γράφουν τραγούδια.

Όλο το team είναι:

Captain Dustin M. Doyle
Chief Master Sergeant Jebodiah J. Eaton
Master Sergeant Jonathan S. McPherson
Senior Master Sergeant Ryan Carson
Master Sergeant Jonathan S. McPherson
Senior Master Sergeant Matthew Ascione
Master Sergeant David E. Foster
Technical Sergeant Gabriel M. Staznik
Senior Master Sergeant Ryan Carson
Technical Sergeant Nalani Quintello

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Captain Dustin M. Doyle Chief Master Sergeant Jebodiah J. Eaton Master Sergeant Jonathan S. McPherson Senior Master Sergeant Ryan Carson Master Sergeant Jonathan S. McPherson Senior Master Sergeant Matthew Ascione Master Sergeant David E. Foster Technical Sergeant Gabriel M. Staznik Senior Master Sergeant Ryan Carson Technical Sergeant Nalani Quintello https://www.armynow.net/sexy-amerikana-ypaksiomatikos/ […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ