ΣΜΥ: Είμαστε εδώ και έτοιμοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο απο την εκπαίδευση της ΣΜΥ οι υπαξιωματικοί στρατού στέλνουν μήνυμα προς όποιον θα ήθελε να δοκιμάσει την ετοιμότητα των στελεχών του στρατού.

Εκπαιδευόμαστε όπως θα πολεμήσουμε και είμαστε έτοιμοι για όλα είναι το μήνυμα που περνάει το βίντεο του ΓΕΣ απο την χειμερινή εκπαίδευση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ)

 

Αποστολή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) είναι:

α.         Να αποδίδει στο Στρατό Ξηράς Μονίμους Υπαξιωματικούς ικανούς να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις επιχειρησιακές του απαιτήσεις, παρέχοντας:β.         Να συμβάλει στο κύρος του Σώματος των Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς, με τη διατήρηση της Σχολής σε υψηλό επίπεδο.

(1)       Την απαιτούμενη στρατιωτική εκπαίδευση προκειμένου να οικοδομήσει την προσωπικότητα και τις δεξιότητες του άριστου Στρατιώτη και του ικανού Ηγήτορα στο επίπεδο του Ομαδάρχη και Βοηθού Διμοιρίτη.

(2)       Ποιοτική ακαδημαϊκή εκπαίδευση, επιπέδου Γ΄ Κύκλου, σε γνωστικό φάσμα που να συμβάλει στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του Στρατιωτικού.

Ήρωες Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

Με διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού καθιερώθηκε η Τελετή Υιοθεσίας Τάξεως (Ονομασία Εθνικού Ήρωα), προκειμένου να εξασφαλισθεί η διατήρηση της στρατιωτικής παράδοσης και η αναβίωση της ιστορικής κληρονομιάς του Ελληνικού Στρατού. Κάθε Τάξη Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών ονομάζεται με το όνομα ενός Ήρωα, ο οποίος διακρίθηκε για εξαιρετικά ηρωικές πράξεις κατά τους αγώνες του Έθνους.

Με αυτόν τον τρόπο οι Σπουδαστές μελετούν σε βάθος τη ζωή του Ήρωα, ο οποίος καθιερώνεται στην Τάξη τους και τον θεωρούν σαν μέλος της.

ΤΑΞΗ 2001 – ΣΤΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ

ΤΑΞΗ 2002 – ΣΧΗΣ (ΠΖ) ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ

ΤΑΞΗ 2003 – ΤΧΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ

ΤΑΞΗ 2004 – ΑΝΤΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΛΙΩΣΗΣ

ΤΑΞΗ 2005 – ΑΝΤΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ

ΤΑΞΗ 2006 – ΑΝΤΓΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΙΑΛΕΤΗΣ

ΤΑΞΗ 2007 – ΥΠΤΓΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΑΞΗ 2008 – ΑΝΤΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ

ΤΑΞΗ 2009 – ΣΧΗΣ (ΠΖ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΟΥΛΗΣ

ΤΑΞΗ 2010 – ΣΧΗΣ (ΠΖ) ΘΩΜΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΤΑΞΗ 2011 – ΑΝΤΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΚΑΣ

ΤΑΞΗ 2012 – ΑΝΤΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΩΝ

ΤΑΞΗ 2013 – ΑΝΤΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ

ΤΑΞΗ 2014 – ΕΠΧΙΑΣ (ΜΧ) ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ

ΤΑΞΗ 2015 – ΑΝΤΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΝΩΤΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ