Αρτέμης Σώρρας: Σε ποιες περιοχές προσπαθεί η Αστυνομία να  τον εντοπίσει μετά την καταδίκη σε 8ετή καθειρξη; Τι λέει ο ίδιος στο διάγγελμά του;


 

Δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ο Αρτέμης Σώρρας από τις αρχές καθώς εκκρεμεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, αφού καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η αστυνομία προσπαθεί να αναλύσει το πρόσφατο διάγγελμα του κ. Σώρρα, το οποίο αναρτήθηκε αρχικά σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ συνεχίζει την έρευνα τόσο στον τόπο καταγωγής του, την Πάτρα, όσο και σε αεροδρόμια και λιμάνια.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία εμφάνιση του κ. Σώρρα έγινε χθες μέσω ενός παραληρηματικού τηλεδιαγγέλματος, στο οποίο ο αρχηγός της “Ελλήνων Συνέλευσις” χαρακτήρισε ως “δικαστικό πραξικόπημα” την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει σε ξεσηκωμό τους απανταχού “Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς”, ζητώντας τους να συγκεντρωθούν έξω από τη Βουλή σε περίπτωση που ο ίδιος συλληφθεί και οδηγηθεί στη φυλακή, αλλά και να “λιώσουν στις μηνύσεις” δημοσιογράφους, πολιτικούς και αστυνομικούς.

“Το καθεστώς, ειδικά το δικαστικό καθεστώς σήμερα έκανε την πιο βρώμικη δουλειά που μπορούσε να κάνει ποτέ” λέει στην κάμερα ο πρόεδρος της “Ελλήνων Συνέλευσις” μέσα από ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, φορώντας μαύρα και καθισμένος σε ένα μαύρο καναπέ και στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί: “Έγινε ένα δικαστικό πραξικόπημα. Συνέλληνες, το κεφάλι σας ψηλά”.

Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάστηκαν την Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση για υπεξαίρεση.

Όπως υποστηρίζει πρόκειται για μία αστική διαφορά με τον κουμπάρο του και έναν πρώην συνεταίρο του και η οποία μετατράπηκε σε κακούργημα.

“Είναι ένα αστικό κομμάτι που έχουμε διαφορά 25.000 ευρώ, από χρήματα που έχει πάρει από υποθέσεις μου, έναντι 35.000 ευρώ που ήταν η πώληση του αυτοκινήτου του. Και του λέω, έλα να κάνουμε το λογαριασμό”.

Εις βάρος του ζεύγους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.

Παρά το απύθμενο θράσος και τις προκλητικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος της “Ελλήνων Συνέλευσις” είχε καταλάβει ότι ο κλοιός γύρω του συνεχώς στένευε.

Οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την πραγματική οικονομική του κατάσταση διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ άρχισαν να βγαίνουν στο “φως” και οι εις βάρος του μηνύσεις για απάτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ήταν παρούσα το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος που είχαν καταθέσει  εις βάρους τους ο πρώην κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Σώρρα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ελπίζοντας να πάρει αναβολή, αλλά όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γίνει κανονικά, έφυγε τρέχοντας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ