ΣΣΕ -Κορονοϊός: Οι Ευέλπιδες δίνουν αίμα και προσφέρουν στην κοινωνία – ΦΩΤΟ

ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Σχολή Ευελπίδων: Αυτές τις ημέρες που οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες οι Ευέλπιδες προσφέρουν στην κοινωνία και συμμετέχουν σε αιμοδοσία εντός της σχολής.

 

Μπορεί οι Ευέλπιδες όπως και οι υπόλοιποι σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών να βρίσκονται εντός των σχολών τους λόγω κορονοϊού, ωστόσο συνεχίζουν να προσφέρουν, όπως μπορούν στο κοινωνικό σύνολο. Τι σημαντικότερο από την προσφορά αίματος στο πλαίσιο αιμοδοσίας, κάτι που είναι ιδιαίτερα πολύτιμο ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Έτσι την Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις υγειονομικής υποστήριξης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, έκτακτη αιμοδοσία, στο πλαίσιο συνεισφοράς και εθελοντισμού, που προάγει η Σχολή. Η διαδικασία διεκπεραιώθηκε από προσωπικό του 401 ΓΣΝΑ, με πιστή τήρηση του πρωτοκόλλου μέτρων προστασίας, απέναντι στον COVIND-19.

Η αιμοδοσία της Κυριακής ήταν η δεύτερη που έλαβε χώρα φέτος, στη Σχολή, με 56 αιμοδότες, ενώ συνολικά 145 άτομα έχουν προσφέρει αίμα. Οι φιάλες που έχουν συλλεχθεί θα αξιοποιηθούν από το 401 ΓΣΝΑ.

ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ