Στρατηγός Αλευρομάγειρος για Στεφανή: Το καλύτερο πτυχίο του η απόδοσή του ως Α/ΓΕΣ

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Ο Στρατηγός Δημήτριος Αλευρομάγειρος με μια ανάρτησή του χθες στο FB δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή του στον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή για την πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε από εφημερίδα

Είναι πολλοί οι απόστρατοι που τις προηγούμενες ημέρες στήριξαν δημόσια τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή μετά την επίθεση που δέχτηκε από εφημερίδα σχετικά με τα πτυχία του. Η χθεσινή στήριξη όμως από τον πολεμιστή της Κύπρου Στρατηγό Δημήτριο Αλευρομάγειρο έχει τη δική της ξεχωριστή αξία. Και αυτό καθώς όπως και ο ίδιος ο Στρατηγός Αλευρομάγειρος παραδέχεται, μόνο φιλικός προς τη συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν είναι. Ωστόσο όπως φαίνεται η εκτίμηση που τρέφει για τον Αλκιβιάδη Στεφανή είναι πολύ παραπάνω από οποιαδήποτε πολιτική διαφορά.

Δεν είναι ίσως αμελητέο να σημειώσουμε ότι και οι δύο έχουν βρεθεί στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων όταν ο Στρατηγός Αλευρομάγειρος ήταν Διοικητής του Συντάγματος και ο Αλκιβιάδης Στεφανής Υπίλαρχος Διμοιρίτης. Οπότε και γνωρίζει πολύ καλά τον Αλκιβιάδη Στεφανή από τα νεανικά του χρόνια, καθώς οι δεσμοί που αναπτύσσονται μέσα στη Σχολή Ευελπίδων είναι για μια ζωή.

Άλλωστε μόλις πέρσι ως Αρχηγός ΓΕΣ ο Αλκιβιάδης Στεφανής είχε παρακολουθήσει την εκδήλωση που έγινε στη ΣΣΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου και μίλησε στους νεαρούς Ευέλπιδες ο Στρατηγός Δημήτριος Αλευρομάγειρος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στρατηγού Αλευρομάγειρου:

«Ως πολίτης έχω σταθεί κριτικά απέναντι σε πολλές άστοχες – κατά την άποψη μου – ενέργειες αυτής της Κυβέρνησης.  Από την πρώτη όμως στιγμή δήλωσα την θετική μου θέση στην τοποθέτηση ως ΥΦΕΘΑ του Στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφάνη.
Θεωρώ λανθασμένη την επίθεση που εδέχθη από μια εφημερίδα και μου γέννησε πολλά ερωτηματικά.
Δεν είμαι εκείνος που μπορώ να γνωρίζω τις ακαδημαϊκές λεπτομέρειες των πέραν των απαιτούμενων για την επιλογή του από το ΚΥΣΕΑ της προηγούμενης κυβέρνησης ως Α/ΓΕΣ, ακαδημαϊκών του τίτλων.
Γνωρίζω όμως ότι το καλύτερο πτυχίο του είναι η άριστη απόδοση του ως Α/ΓΕΣ και η μεγάλη ανάδειξη του ηθικού του Στρατού με τις τότε ενέργειες του και την συμπεριφορά του.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ