Ο Στρατηγός Κωσταράκος στην άσκηση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2019» – ΦΩΤΟ

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2019 ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ

Ο Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος παρεβρέθηκε και βράβευσε την ομάδα που βγήκε πρώτη στην άσκηση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2019» και διοργάνωσε η ΛΕΦΕΔ.

 

Πραγματοποιήθηκε για 12η χρονιά η διαγωνιστική άσκηση εφέδρων με την επωνυμία «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2019» στην περιοχή Ελαφίνας Ημαθίας το διάστημα 3-5 Μαΐου 2019. Την άσκηση διοργάνωσε η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ).

Παρόν στην άσκηση και ο Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος ο οποίος και απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο στην Ομάδα των Εφέδρων από την Κύπρο που ήρθε πρώτη.

Διαβάστε την ανάρτηση του Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου στο facebook για την άσκηση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2019»:

«Η Ασκηση ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2019 της Λέσχης Εφέδρων των Ενόπλων Δυνάμεων, ολοκληρώθηκε σήμερα στην Ελαφίνα Ημαθίας για 12η χρονιά με απόλυτη επιτυχία. Πρόκειται για το κορυφαίο ετήσιο γεγονός της εφεδρικης δύναμης της Ελλαδος. Επικεφαλής της Ασκησης και της όλης δραστηριότητος ο Πρόεδρος της ΛΕΦΕΔ Έφεδρος Ταγματάρχης Ιωάννης Σιδηροπουλος. Ειχα την τιμή να απονείμω το Χρυσό Μετάλλιο στην Ομάδα που πρώτευσε και που προερχόταν απο την Κυπρο. Παρών οπως πάντα ηταν και ο Επιτιμος Πρόεδρος της Λέσχης Στρατηγός Τραχανατζής. Ειμαστε ολοι υπερήφανοι και ευγνώμονες για τα παιδιά αυτα που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα και μερες απο τη ζωή τους και τις οικογένειες τους, για να γίνουν καλύτεροι στρατιωτες, για την περιπτωση που η Πατριδα τους χρειαστεί. Η εκπαιδευση επιβεβαιώνεται απο τα άριστα αποτελέσματα (2η θέση) που φέρνουν στους διεθνείς αγώνες εφέδρων Cambrian Patrol στη Μ.Βρετανία. Όχι ομως μόνο αυτό. Η εκπαίδευση, το ηθικό και η δύναμη προσφοράς επιβεβαιώνονται επίσης απο την παρουσία, συμμετοχή και προσφορά των εφέδρων στις φυσικές καταστροφές με κορυφαία την παρουσία και εθελοντική συμμετοχή στην καταστροφή στο Μάτι. Είχα την τιμή να συναντήσω και την ομάδα που διακρίθηκε στη Cambrian Patrol αλλα και τους λεβέντες που βοηθησαν στην τραγωδία στο Μάτι. Συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε ολους όσους μετείχαν στην Ασκ. ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ και ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε αυτούς που διακριθηκαν. Οι προετοιμασίες για την ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2020 άρχισαν ήδη. Μπραβο παιδιά!!»

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ