Ο Στρατηγός Κωσταράκος τιμά με την παρουσία του την ενημερωτική εκδήλωση για το ΝΑΤΟ

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, Στρατηγός ε.α. Μιχαήλ Κωσταράκος, θα τιμήσει με την παρουσία του, την ενημερωτική εκδήλωση για το ΝΑΤΟ, που θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου 2019, στην Αθήνα.

 
 
 
Την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, και ώρα 19.00 – 20.30, θα διεξαχθεί ενημερωτική συνάντηση για το ΝΑΤΟ, στο χώρο του IST College (Λεωφόρος Συγγρού 68, σταθμός Μετρό “ΦΙΞ”).
Επίτιμος προσκεκλημένος και ένας εκ των ομιλητών, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, Στρατηγός ε.α. Μιχαήλ Κωσταράκος. 
Η παραπάνω εκδήλωση διοργανώνεται από την  MSETT Hellas σε συνεργασία με τη Νορβηγική NGC, εταιρίες με πολυετή ενασχόληση και εμπειρία με επιτυχημένα συμβόλαια σε σημαντικές δομές του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και της Μέσης Ανατολής.
Σκοπός της ενημερωτικής συνάντησης  είναι:

  1. Η  ενημέρωση και εισαγωγή σχετικά με τη δομή, τις λειτουργίες και τα επίκαιρα θέματα που αφορούν το ΝΑΤΟ και στη σχέση της χώρας μας με τη Συμμαχία, με βάση τις πρόσφατες γεωστρατηγικές εξελίξεις, μέσα από σύντομες παρουσιάσεις εκλεκτών ομιλητών.
  2. Η παρουσίαση ευκαιριών εργασίας στο ΝΑΤΟ για απόστρατους και μη, και η ευρύτερη ενημέρωση για τις δυνατότητες  επιχειρηματικότητας, καινοτομίας  και συνεργασίας με φορείς του ΝΑΤΟ. Θα δοθούν σαφείς απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:
  • Τι προσόντα πρέπει να έχω για να προσληφθώ στο ΝΑΤΟ;
  • Τι ευκαιρίες καριέρας προσφέρονται;
  • Πόσο καλά αμείβεται η εργασία στο ΝΑΤΟ;
  • Που μπορώ να αποκτήσω κατάλληλη κατάρτιση για εργασία στο ΝΑΤΟ;
  • Πώς μπορώ να συμπεριληφθώ στη δεξαμενή πιστοποιημένων και ενεργών στελεχών για την προώθησή τους σε θέσεις εργασίας του ΝΑΤΟ;
  • Πώς μπορώ να συμπεριληφθώ σε οργανωμένες ομάδες εργασίας για την ανάληψη έργων του ΝΑΤΟ αλλά και της ΕΕ;

Η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Δηλώσεις συμμετοχής, μέσω του συνδέσμου  στο facebook :
https://www.facebook.com/events/2185773638419793/
ή με αποστολή e-mail στο:  info@msetthellas.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ