Στρατιωτικές Σχολές: Θα κλείσουν λόγω κορονοϊού; – Σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Στρατιωτικές Σχολές: Τι θα γίνει με τη λειτουργία τους; Έκλεισαν οι σχολές του Εμπορικού Ναυτικού. Σύσκεψη σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Μετά την απόφαση της πολιτείας για κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων λόγω του κορονοϊού COVID 19, προβληματισμός υπάρχει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όσον αφορά το πιθανό κλείσιμο των Στρατιωτικών Σχολών, λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί για σήμερα σύσκεψη υπό τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, τους Αρχηγούς των Επιτελείων αλλά και στρατιωτικούς γιατρούς προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει με τις Στρατιωτικές Σχολές, αλλά και όλων των σχολείων και σχολών που υπάρχουν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των δημοσίων σχολών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ,ΚΕΣΕΝ, Σχολές σωστικών και πυροσβεστικών μέσων, θαλαμηπόλων) από σήμερα 11 Μαρτίου 2020 και για τις επόμενες 14 μέρες αποφάσισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των αποφάσεων της κυβέρνησης για την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του κορονοϊού COVID-19.

 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ