Στρατόπεδο Παύλου Μελά: Η ΝΔ καταψήφισε την παραχώρηση στον Δήμο!

Στρατόπεδο Παύλου Μελά: Η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε τροπολογία με την οποία γινόταν παραχώρηση στο Δήμο έκτασης ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ


 

Βολές κατά της ΝΔ εξαπολύουν συνεργάτες του αναπληρωτή υπουργού Δημήτρη Βίτσα, καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση αρνήθηκε να ψηφίσει τροπολογία με την οποία ένα μέρος από το στρατόπεδο Παύλου Μελά, ιδιοκτησίας του ΤΕΘΑ παραχωρείται στον Δήμο.

Αν και δεν ήταν σε θέση να μας ενημερώσουν σε ποιο νομοσχέδιο κατατέθηκε η τροπολογία και το ακριβές περιεχόμενό της, ωστόσο εξέφραζαν τη δυσφορία τους για την καταψήφισή της από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Στελέχη της ΝΔ από την πλευρά τους, υποστήριζαν πως αποφαίστηκε η καταψήφιση της τροπολογίας, επειδή ήταν παραχώρηση χωρίς κανένα αντάλλαγμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Παράλληλα έστρεφαν τα βέλη τους κατά της κυβέρνησης για την πρόσφατη συμφωνία παραχώρησης του στρατοπέδου με αντάλλαγμα 83 διαμερίσματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τόνιζαν ότι πρόκειται για μια πολύ κακή συμφωνία καθώς τα 83 διαμερίσματα είναι διάσπαρτα, μικρά (50-60 τετραγωνικά) και σε όχι καλή κατάσταση.

Υπενθύμιζαν ότι η συμφωνία που είχε γίνει το 2014 με τον Δήμο προέβλεπε την ανέγερση νέων διαμερισμάτων σε έκταση 25 στρεμμάτων επ’ ωφελεία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ