Σχολή Ελικοπτέρων Ναυτικού: Πού έδωσε μαθήματα το Π.Ν.

Σχολή Ελικοπτέρων Ναυτικού: Η εργασία που έγινε τα προηγούμενα χρόνια αποδίδει καρπούς αφού η φήμη του Π.Ν. ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας.

 

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από τις 22 έως τις 23 Μαϊου 2017 παρασχέθηκε εκπαίδευση σε οκτώ στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο σχολείο “Διαφυγή από Βυθιζόμενο Ελικόπτερο” στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ελικοπτέρων Ναυτικού στον Μαραθώνα.

Πρόκειται για άλλη μια επιβεβαίωση πως η εργασία, ο σχεδιασμός και ο κόπος για την υλοποίηση του που έλαβαν χώρα τα προηγούμενα χρόνια έπιασαν τόπο.

Το εν λόγω σχολείο έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση καθώς προσφέρει εξειδικευμένη εκπαίδευση σε πλήρως ελεγχόμενες και ασφαλείς συνθήκες η οποία μπορεί να μεταφερθεί αυτούσια στην περίπτωση κάποιου ατυχούς συμβάντος σώζοντας ζωές.
 

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το σχολείο στην ΣΕΝ:

Σχολή ελικοπτέρων ναυτικού
Σχολή ελικοπτέρων ναυτικού

Η Σχολή Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΣΕΝ) έχει ως έργο τη βασική εκπαίδευση νέων Χειριστών και τη μετεκπαίδευση τους, στους τύπους ελικοπτέρων.

Επιπλέον εκπαιδεύει Χειριστές και πληρώματα στη διαφυγή από βυθιζόμενο ελικόπτερο, στο ειδικευμένο σχολείο διαφυγής (HELO DUNKER), καθώς επίσης παρέχει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στους Χειριστές Συσκευών, Συντηρητές και στο προσωπικό του ΠΝ που εμπλέκεται στις επιχειρήσεις των ελικοπτέρων (ομάδες υποδοχής και υποστηρίξεως ελικοπτέρων στα πλοία του Στόλου).

Στόχος της είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου κατάρτιση.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ