Σχολή Ευελπίδων: Δόθηκαν οι πρώτοι μεταπτυχιακοί τίτλοι

Στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των δεκαεπτά μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών έτους 2015 – 2017.

 

 

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, η τελετή απονομής των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών έτους 2015 – 2017, στο πλαίσιο του 1ου Διατμηματικού προγράμματος της  Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Απονεμήθηκαν δεκαεπτά μεταπτυχιακοί τίτλοι στα αντικείμενα «Σχεδίαση και Επεξεργασία Συστημάτων» και «Εφαρμοσμένη Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση», που διεξάγεται στη ΣΣΕ.

Τους τίτλους απένειμαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Διοικητής της ΣΣΕ Υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Πρύτανης Πολυτεχνείου Κρήτης κύριος Βασίλειος Διγαλάκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης  κύριος Νικόλαος Τσουρβελούδης και ο Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σχεδίασης και Επεξεργασίας Συστημάτων κύριος Νικόλαος Ματσατσίνης.

Στην τελετή παρέστησαν επίτιμοι Διοικητές της Σχολής και συγγενείς και φίλοι των μεταπτυχιακών σπουδαστών.

 

 

 
 

 ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ