Σχολή Ναυτικών Δοκίμων: Ολοκληρώθηκε ο Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους

ΘΕΠ 2017 ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

Ο Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων ολοκληρώθηκε με τα λιμάνια Μπαρ, Νάπολη και Χανιά. Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες.

 

 

Ολοκληρώθηκε ο Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΘΕΠ ΣΝΔ 2017), και αφορούσε τα σκέλη Μπαρ – Νάπολη – Χανιά.

Στο λιμάνι Μπαρ ο κυβερνήτης του ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ συνοδευόμενος από τον παραδίδοντα και παραλαμβάνοντα Ακόλουθο Άμυνας της Ελλάδας στο Μαυροβούνιο Πλοίαρχο Κ. Καράμπελα ΠΝ και Πλοίαρχο Χ. Γαβαλά ΠΝ επισκέφθηκε τον Διοικητή Ναυτικών Δυνάμεων Μαυροβουνίου Πλοίαρχο Darko Voukovic και στο Δήμαρχο Μπαρ κ. Zoran Srzentic.

Στο λιμάνι της Νάπολης ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Γεώργιος Πελεκανάκης ΠΝ συνοδευόμενου από Ναυτικούς Δοκίμους μετέβει στο Συμμαχικό Στρατηγείο Νάπολης (Allied Joint Force Command Naples – JFC Naples) όπου συναντήθηκε με τη Διοικητή JFC Naples Admiral Michelle Howard και ενημερώθηκε για την αποστολή και το έργο του Στρατηγείου.

Στην τελευταία φάση του ΘΕΠ, από Νάπολη έως Πειραιά, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Γεώργιος Πελεκανάκης ΠΝ επέβη επί του ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ και παρακολούθησε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Ναυτικών Δοκίμων.
Δραστηριότητες ως ακολούθως: Εκπαίδευση εν πλω Ναυτικών Δοκίμων και εκπαίδευση εν πλω Ναυτικών Δοκίμων Ξένων Κρατών.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ