Σύμβουλος Ερντογάν: Δεχόμαστε οικονομική επίθεση από Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Τελ Αβίβ

«Το κέντρο που διοργάνωσε το αποτυχημένη πραξικόπημα του 2016 τώρα εξαπολύει “οικονομική επιχείρηση” εναντίον της Τουρκίας» λέει ο σύμβουλος του Ερντογάν.

 

 

Την ώρα που η κεντρική τράπεζα της Τουρκίας προχώρησε σε σημαντικού αύξηση του βασικού επιτοκίου της κατά τρεις μονάδες, πάντα κάτω από τη σκιά της κατάρρρευσης της λίρας ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ εξαπέλυσε νέα επίθεση αυτή τη φορά κατά των …ξένων κέντρων.

Όπως είπε ο οικονομικός σύμβουλος του «σουλτάνου» τα ξένα κέντρα των Αγγλοσαξόνων και των Ισραηλινών ευθύνονται για τους τριγμούς στην τουρκική οικονομία και για την πτώση της τουρκικής λίρας.

«Το κέντρο που διοργάνωσε το αποτυχημένη πραξικόπημα του 2016 τώρα εξαπολύει “οικονομική επιχείρηση” εναντίον της Τουρκίας» ισχυρίστηκε ο Γιγκίτ Μπουλούτ μιλώντας στην κρατική τουρκική τηλεόραση.

«Οι επιχειρηματίες που έβγαλαν το ψωμί τους στην Τουρκία τα τελευταία 60 χρόνια τώρα εγκαταλείπουν τη χώρα με τα δισεκατομμύρια μας… μας ξεπουλάνε… δεν υπάρχει πρόβλημα… δεν χρειαζόμαστε κανέναν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα υποστήριξε ότι το «αγγλοσαξονικό γερμανικό σύστημα καταρρέει». «Οι τουρκικές χρηματοπιστωτικές αγορές δέχονται επίθεση από το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Τελ Αβίβ, όπως και στην απόπειρα πραξικοπήματος το 2016, αλλά αυτά δε θα τα φοβηθούμε ποτέ» ανέφερε στην κρατική τηλεόραση ο Γιγκίτ Μπουλούτ.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ