Συνάντηση Καμμένου με τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ – Τι αποφασίστηκε

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Νοε 2018  συνάντηση του Προέδρου της ΕΑΑΣ, Αντγου ε.α. Ροζή Βασιλείου με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.

 
 
 
Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του κόμματος των ΑΝΕΛ στη Βουλή των Ελλήνων, με πρωτοβουλία του κ. Υπουργού.
Συζητήθηκαν όλα τα μείζονα θέματα που απασχολούν τους αποστράτους, αναπτύχθηκαν οι θέσεις της ΕΑΑΣ επί αυτών, και αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση του κ. Υπουργού με το ΔΣ/ΕΑΑΣ στις 23 Νοεμβρίου 2018, οπότε και θα κοινοποιηθούν τα όποια αποτελέσματα της.
Στη παρούσα χρονική περίοδο και εν όψη της επικείμενης συνάντησης, το μόνο που ανακοινώνεται είναι ότι σε πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που είναι έτοιμο να κατατεθεί για διαβούλευση και ψήφιση μέχρι τέλος του 2018, έχει συμπεριληφθεί και η απονομή του βαθμού του συνταγματάρχη και αντιστοίχων Π.Ν.( τροπολογία του νόμου 4494/17) ώστε να έχει εφαρμογή, δηλαδή:
«Aντισυνταγματάρχες του Στρατού Ξηράς και Αντιπλοίαρχοι του Πολεμικού Ναυτικού, απόφοιτοι Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των κλάδων τους, που δεν είναι κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ του πανεπιστημιακού τομέα εκπαίδευσης. Σε όσους έχουν ήδη αποστρατευτεί, απονέμεται τιμητικά ο βαθμός του Συνταγματάρχη ή του Πλοιάρχου, χωρίς να γεννώνται συνταξιοδοτικά ή άλλα οικονομικά δικαιώματα.»

Εκ της ΕΑΑΣ
Γρ. Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ