«Συνεχώς και πάντα δίπλα σας» – Το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ με τις ευχές από τον Στρατό Ξηράς

Με το σύνθημα «Συνεχώς και πάντα δίπλα σας» να κυριαρχεί από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, ακόμα και έξω από αυτήν, το εορταστικό βίντεο με τις ευχές του προσωπικού του Στρατού Ξηράς, έρχεται να συγκινήσει και να υπενθυμίσει ότι για να είμαστε εμείς σπίτι μας ασφαλείς κάποιοι άλλοι βρίσκονται σε καίρια σημεία και μας προστατεύουν.

Απ’ όλα τα σημεία της ελληνικής επικράτειας και από το εξωτερικό, για τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το ΓΕΣ προτίμησε να στολίσει ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις ευχές των άγρυπνων φρουρών της πατρίδας.

Από το νοτιότερο Επιτηρητικό Φυλάκιο του Στρατού Ξηράς στη Γαύδο, που δημιουργήθηκε μόλις πριν δύο μήνες, μέχρι τον Έβρο και από την Παναγία τη Μολυβδοσκέπαστη μέχρι το Φυλάκιο του Άγιου Φωκά στην Κω, τα στελέχη και οι οπλίτες του Στρατού Ξηράς βρίσκονται κυριολεκτικά «Συνεχώς και πάντα δίπλα μας».

Το δικό τους μήνυμα μέσα από το βίντεο του ΓΕΣ στέλνουν επίσης οι γιατροί και νοσηλευτές των Στρατιωτικών Νοσοκομείων που φέτος δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα μαζί με όλους τους υγειονομικούς απέναντι σε έναν «εχθρό» που όπως λένε στο βίντεο «δεν είναι ανίκητος»,  αλλά και το προσωπικό επιφυλακής της Αεροπορίας Στρατού από το Αεροδρόμιο της Σκύρου που κάνει αεροδιακομιδές σώζοντας ζωές. Οι ευχές μάλιστα έρχονται μέχρι και από το μακρινό Μάλι της κεντρικής Αφρικής και τους δύο Έλληνες αξιωματικούς που βρίσκονται σε εκπαιδευτική αποστολή.

Εμείς τι άλλο να πούμε… Χρόνια πολλά με υγεία και «Συνεχώς και πάντα δίπλα μας».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο topics.gr

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ