Τα κοινά σημεία «Επιχειρησιακού Σχεδιασμού» Στρατού – Οργανισμών στην ημερίδα του ΓΕΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το ΓΕΣ με θέμα «Επιχειρησιακός Σχεδιασμός», στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ» με σημαντικούς ομιλητές
 
Τα κοινά σημεία και οι «καλές πρακτικές» (best practices) μεταξύ των του στρατιωτικού σχεδιασμού και πετυχημένων οργανισμών – φορέων αναδείχτηκαν στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα που διοργάνωσε το ΓΕΣ με θέμα «Επιχειρησιακός Σχεδιασμός», στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ».
Η ημερίδα που πραγματοποιήθκε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, μέσα από τις ομιλίες που έγιναν αλλά και τις παρεμβάσεις και τη συζήτηση που ακολούθησε είχε διπλό σκοπό: Να παρουσιαστεί ο στρατιωτικός τρόπος σχεδιασμού και ταυτόχρονα η γνώση της μεθοδολογίας που χρησιμοποιείται σε πετυχημένους οργανισμούς-φορείς εκτός Στρατού.
Απώτερος στόχος  η ανάδειξη των κοινών σημείων και των «καλών πρακτικών» (best practices) μεταξύ τους που θα μπορέσουν τον αξιοποιηθούν για καλύτερο αποτέλεσμα.
Τις εργασίες της ημερίδας κήρυξε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ»

Ομιλίες πραγματοποίησαν τέσσερις ομιλητές, όπως παρακάτω:

– «Επιχειρησιακό Σχέδιο Υλοποίησης Μετασχηματισμού του Στρατηγείου NRDC-GR», με ομιλητή τον Σχη (ΠΒ) Θεμιστοκλή Νίκογλου, του NRDC- GR.
– «Το Χαμόγελο του Παιδιού: Ένα Όραμα που Έγινε Πράξη», με ομιλητή τον κο Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, Πρόεδρο στο Διοικητικό Συμβούλιο του ομώνυμου οργανισμού.
– «Σχεδίαση και Υλοποίηση Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης Ερευνητικού Ινστιτούτου, με την Ενεργό Συμμετοχή Όλων των Εργαζομένων», με ομιλητή τον Δρ. Ευάγγελο Μπεκιάρη, Διευθυντή στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών (ΙΜ.ΕΤ).
– «Η Εφαρμογή του Στρατιωτικού Τρόπου Διοίκησης στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα», με ομιλητή τον Ταξίαρχο ε.α. κο Δημήτριο Στεργίου – Καψάλη, Δήμαρχο Πεντέλης.
Η ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του ΓΕΣ, να επενδύει στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού του, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι, το προσωπικό μας αποτελεί το «πολυτιμότερο οπλικό μας σύστημα».armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ