ΤΑΜΣ ΩΡΙΩΝ-ΑΔΗΣ: Το δόγμα «Εκπαιδευόμαστε όπως θα πολεμήσουμε» στην νυχτερινή άσκηση – ΦΩΤΟ

ΤΑΜΣ ΩΡΙΩΝ-ΑΔΗΣ

ΤΑΜΣ «ΩΡΙΩΝ-ΑΔΗΣ»: Με βάση το δόγμα «εκπαιδευόμαστε όπως θα πολεμήσουμε» που δίνει έμφαση στις νυκτερινές επιχειρήσεις είναι οι οδηγίες που εξέδωσε το ΓΕΣ ώστε να διεξάγονται πλέον οι ασκήσεις.

Με αυτές τις κατευθύνσεις πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής Αρμάτων Λιτοχώρου, η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΩΡΙΩΝ-ΑΔΗΣ», την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2219,  από το προσωπικό της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (ΧΧIV ΤΘΤ – «1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΑ»).

Στο πλαίσιο αυτό, όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του το ΓΕΣ η ΤΑΜΣ «ΩΡΙΩΝ-ΑΔΗΣ» είναι μία νυχτερινή άσκηση με πραγματικά πυρά, η οποία εξομοιώνει τις πραγματικές συνθήκες του σύγχρονου πεδίου μάχης.

Την άσκηση παρακολούθησε ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Διοικητής της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας (XX ΤΘΜ «Μακεδονία») Υποστράτηγος Αντώνιος Χατζηγεωργίου και ο Διοικητής της ΧΧIV ΤΘΤ Ταξίαρχος Ιωάννης Δημητρέλλος. Κατά τη διάρκεια της άσκησης διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης του προσωπικού του Στρατού Ξηράς.

Δείτε τις εντυπωσιακές φώτο από την ΤΑΜΣ «ΩΡΙΩΝ-ΑΔΗΣ»:

ΤΑΜΣ ΩΡΙΩΝ-ΑΔΗΣ

ΤΑΜΣ ΩΡΙΩΝ-ΑΔΗΣ

ΤΑΜΣ ΩΡΙΩΝ-ΑΔΗΣ

ΤΑΜΣ ΩΡΙΩΝ-ΑΔΗΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ