Την Παρασκευή το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Την Παρασκευή θα γίνει τελικά το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα. Ακυρώθηκε και η τηλεοπτική συνέντευξη του Π. Καμμένου
 
Για την Παρασκευή τελικά ορίστηκε το σημερινό πολυαναμενόμενο ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου μετά από πολλές αλλαγές στην ώρα και την ημέρα με σκοπό να οριστεί ο τρόπος του «διαζυγίου». Το ραντεβού τελικά ορίστηκε για την Παρασκευή μετά από τηλεφωνική επικοινωνια που υπήρξε μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων ενώ όπως έγινε γνωστό ο Πάνος Καμμένος ακύρωσε και την τηλεοπτική συνέντευξη που είχε ανακοινωθεί για αύριο στο star λίγο μετά από αυτή του Πρωθυπουργού στο Open.
Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει από τον Πάνο Καμμένο η συνάντηση να γίνει μετά την επίσκεψη της Αγγελα Μέρκελ. Κάτι το οποίο δεν είχε γίνει αποδεκτό από τον Π. Καμμένο δείχνωντας με αυτό το τρόπο την απόφαση να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες. Τελικά, ο Πάνος Καμμένος προφανώς σε δείγμα αποκλιμάκωσης των σχεσεών τους υποχώρησε και συμφώνησε σε συνάντηση την Παρασκευή ακυρώνοντας και την ταυτόχρονη τηλεοπτική συνέντευξη.
Όλα λοιπόν αναμένεται να λυθούν και να διευκρινιστούν όλες οι λεπτομέρειες του πιθανού διαζυγίου αλλά και τις σχέσεις από εδώ και πέρα που θα καθορίσουν και το μέλλον της κυβέρνησης.
Ίσως κάποιο δείγμα υπάρξει αύριο αύριο Τετάρτη, στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ, εκτός κι αν ο Πάνος Καμμένος τις ακυρώσει και αυτές ενόψει του ραντεβού.
 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ