Τι συμβαίνει στον Έβρο – Όσα αντιμετωπίζουν οι Έλληνες φύλακες των συνόρων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

ΕΒΡΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Τόσες εικόνες από τα σύνορα στον Έβρο πόσες λέξεις είναι; Όλα όσα αντιμετωπίζουν οι φύλακες του Έβρου.

Μπορεί η Τουρκία μέσα από τα μέσα ενημέρωσής της που ελέγχει πλήρως το καθεστώς Ερντογάν, να παρουσιάζει μια άλλη εικόνα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και να προσπαθεί εδώ και ημέρες να κάνει το «άσπρο – μαύρο», ωστόσο η εικόνα και οι καταστάσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι στρατευμένοι, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν περιγράφεται με λόγια.

Μετά από δύο ημέρες ηρεμίας, η σημερινή ημέρα ήταν έντονη. Κατά μήκος του φράκτη στις Καστανιές Έβρου, μία ομάδα μεταναστών πέταξε βροχή φλεγόμενα ξύλα εναντίον των ελληνικών δυνάμεων, που απαντούν με χρήση χημικών, ενώ προσπαθούσαν διαρκώς να ρίξουν τον φράκτη.

Τους μετανάστες βοηθούσαν οι δυνάμεις των τουρκικών Αρχών που πετούσαν δακρυγόνα προς την πλευρά των ελληνικών δυνάμεων, ενώ φέρονται να τους έχουν ανοίξει και έναν διάδρομο από τον πρόχειρο καταυλισμό που έχει στηθεί μέχρι τον φράχτη.

Μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες παρουσιάζουν την εικόνα που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

ΕΒΡΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΒΡΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΒΡΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΒΡΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ