Το ArmyNow.net αλλάζει και γίνεται διεθνές Portal αμυντικού περιεχομένου, το ArmyNow.gr έρχεται

ARMYNOW.GR

Σημαντικές αλλαγές πρόκειται να συμβούν στο ερχόμενο χρονικό διάστημα αναφορικά με τον ιστότοπό μας.

Μετά από συμφωνία με διεθνή μεγάλο όμιλο ενημέρωσης στο χώρο της Άμυνας, το ArmyNow.net πολύ σύντομα θα εξελιχθεί σε ένα εντυπωσιακό portal διεθνούς ενημέρωσης και αρθρογραφίας. Θα παρέχει ειδήσεις σχετικές με τη διεθνή ασφάλεια και άμυνα, θα έχει συστηματική ροή ειδήσεων αλλά θα περιέχει και μια εφαρμογή – έκπληξη την οποία εξελίσσουν εξειδικευμένα στελέχη του χώρου της πληροφορικής και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τη θέση του στην εγχώρια ενημέρωση θα πάρει το ArmyNow.gr (www.armynow.gr) με ανανεωμένο πρόσωπο και πολλές εκπλήξεις για το ύφος αλλά και τη δομή του. Παράλληλα, θα αναπτυχθεί σε επόμενο χρόνο διαδραστική εφαρμογή για την on line ανταλλαγή απόψεων σε ασφαλή chat rooms για θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και για θέματα που απασχολούν όλους όσους σχετίζονται με την ασφάλεια και την άμυνα στην Ελλάδα.

Με γνώμονα πάντα την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και τη διαρκή διαμόρφωση ενός κοινού με υψηλό επίπεδο κρίσης και άποψης, η ομάδα του ArmyNow συνεχίζει να εξελίσσεται και να βελτιστοποιεί την παρεχόμενη ενημέρωση αλλά και τις επιχειρηματολογημένες απόψεις. Σε όλους εσάς που μας διαβάζετε σχεδόν καθημερινά, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και δεσμευόμαστε ν’ αυξάνουμε διαρκώς την ποιότητά μας.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ