Το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας στο Φυλάκιο Παναγιά Οινουσσών!

Το μυαλό στους ακρίτες που φυλάσσουν Θερμοπύλες έχουν οι νησιώτες. Το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας της Χίου αφιερώθηκε στου Φυλάκιο Παναγιά Οινουσσών. Δείτε ποιος το αφιέρωσε
Στους ακρίτες του φυλακίου Παναγιά Οινουσσών αφιέρωσε ο Μητροπολίτης Χίου το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας που έκοψαν στην περιφερειακή ενότητα.
Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα “Αλήθεια”, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος πήρε το πρώτο κομμάτι που έκοψε η περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Χριστιάννα Καλογήρου και το παρέδωσε στον Ταξίαρχο Γ. Μπικάκη, λέγοντας: “Το πρώτο κομμάτι της πρώτης πίτας του 2017, ανήκει δικαιωματικά στις Ενοπλες Δυνάμεις και θα πρέπει να σταλεί στους ακρίτες στρατιώτες στου Φυλακίου Παναγιά των Οινουσσών“.


Είχε προηγηθεί Δοξολογία για το νέο έτος στον Μητροπολιτικό Ναό, για να ακολουθήσει η επίσημη υποδοχή του, που γίνεται καθιερωμένα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, όπου κόβεται και η Βασιλόπιτα της σε μια λιτή εκδήλωση, που οργάνωσε άψογα το Τμήμα Δημοσίων σχέσεων της Περιφερειακής ενότητας με ψυχή την Βάσω Κριτάκη.

Την πίτα έκοψε παρουσία των αρχών και εκπροσώπων φορέων η Περιφερειάρχης Αιγαίου Χρ. Καλογήρου κάνοντας ένα απολογισμό του 2016, που έκλεισε για την περιφερειακή ενότητα με με σειρά έργων, τα οποία θα συνεχιστούν και το 2017.

Τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε η Ναυτιλία μας, εκ μέρους της οποίας παράλαβε ένα ομολογουμένως μεγάλο κομμάτι της πίτας, ο Πρόεδρος του Παγχιακού Συνδέσμου Αξιωματικών Ε.Ν. Αργύρης Χατζελένης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ