Τουρκία: Βίντεο-σοκ με δολοφονία ταγματάρχη

Μια άγνωστη πτυχή απο τις ώρες του πραξικοπήματος στην Τουρκία έρχεται στο φως. Σε ενα σκληρό βίντεο φαίνεται η δολοφονία ενός ταγματάρχη.

Σοκάρει το βίντεο απο την Τουρκία που δημοσιοποίησε ειδησεογραφικό πρακτορείο. Οι εικόνες απο την νύχτα του πραξικοπήματος φέρονται να δείχνουν τη στιγμή της δολοφονίας ταγματάρχη ο οποίος φέρεται να μετείχε στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Ο στρατιωτικός φέρεται μάλιστα να είχε οπλίσει τους στρατιώτες του για να μετέχουν και αυτοί στο πραξικόπημα αλλά οι κινήσεις του σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που μεταφέρονται έγιναν γνωστές. Στην συνέχεια ακολούθησε επέμβαση για να τον σταματήσουν που κατέληξε σε συμπλοκή μέσα στο στρατόπεδο.

Η κατάληξη του επεισοδίου μέσα στην στρατιωτική μονάδα γράφτηκε με το να τον πυροβολήσουν.

Όπως λέγεται στα τουρκικά ΜΜΕ αργότερα συνάδελφος του Τούρκου στρατιωτικού παρέλαβε το πτώμα του ταγματάρχη και το μετέφερε στο αυτοκίνητο του. Στην συνέχεια ακολούθησε και η γνωμάτευση του ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε με την σειρά του πως ο θάνατος του ταγματάρχη προήλθε από εγκεφαλικά τραύματα τα οποία αποδόθηκαν στις σφαίρες που δέχθηκε.

Οι πληγές απο την νύχτα του πραξικόπηματος στην Τουρκία είναι ακόμα ανοιχτές στην γειτονική χώρα με τον Ταγιπ Ερντογάν να έχει εξαπολύσει γιγάντια επιχείρηση σε όλες τις κρατικές δομές και ιδίως στις Ένοπλες Δυνάμεις για να απομακρύνει όσους φέρονται να έχουν στηρίξει το πραξικόπημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ