Τούρκοι πιλότοι: Τι τους είπε ο Υπουργός Τσανικλί

Τούρκοι πιλότοι: Η «Ερντογανοποίηση» της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας προχωράει με την πολιτική ηγεσία να κάνει «ενέσεις ηθικού».
Το μήνυμα πως οι νέοι πιλότοι ετοιμάζονται για να αποτελούν την αιχμή του δόρατος σε μια Αεροπορία πανίσχυρη η οποία σύντομα θα έχει και δικό της αεροσκαφός πέρασε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Νουρεντίν Τσανικλί.
Ο Υπουργός βρέθηκε στην τελετή της ορκωμοσίας των νέων ικάρων της πρώτης καθαρά «Ερντογανικής» σειράς, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας στην Κωνσταντινούπολη.
Απο εκεί μίλησε για ασύμμετρες απειλές που απειλούν την Τουρκία η οποία Τουρκία σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι σε ένα κόσμο ασταθή ο οποίος της προβάλλει απειλές.
Ο ίδιος πάντως ανέφερε πως η Τουρκία εν μέσω αυτών των κινδύνων παραμένει η ισχυρή δύναμη και η ηγέτιδα της περιοχής.


Τουρκία – Αγγλία: Συμφώνησαν να φτιάξουν μαζί μαχητικό αεροσκάφος!


Το μήνυμα στην Αθήνα
Ο Τούρκος υπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στην αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας την ώρα που είναι γνωστό πως η Αθήνα παλεύει για να προχωρήσει την αναβάθμιση οπλικών της συστημάτων ώστε να ισορροπήσει τα νέα οπλικά συστήματα της Τουρκίας.
Ο Τσανίκλι είπε πως κάθε χώρα που εξαρτάται από άλλη για τους εξοπλισμούς της είναι σαν να εγκαταλείπει την τύχη της στα χέρια τρίτων και για αυτό όπως τόνισε η Τουρκία κάνει βήματα για την πλήρη αυτάρκεια της και σύντομα θα έχει και το δικό της εθνικό αεροσκάφος.
Το TF-X όπως είπε θα μπορεί να αναλάβει κάθε αποστολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ