Τούρκικες γελοιότητες! Η Τουρκική σημαία στον βυθό της Σούδας στην διάρκεια άσκησης του ΝΑΤΟ!

Σε νατοϊκή άσκηση οι Τούρκοι δεν παρέλειψαν να επιδοθούν στις γνωστές τους γελοιότητες. Φωτογραφήθηκαν κρατώντας την τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας.
 
Η άσκηση ARIADNE-19 διοργανώθηκε από την Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών  του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), στο διάστημα 14-21 Μαρτίου.
Στο πλαίσιο της άσκησης στο διάστημα από 14 έως 17 Μαρτίου, κατέπλευσαν στον κόλπο της Σούδας αρκετά πολεμικά σκάφη της Νατοικής δύναμης SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).
Μεταξύ αυτών ήταν και το τουρκικό ναρκαλιευτικό TCG Akçakoca, ενώ στο πλαίσιο της άσκησης, όπως αναφέρει το Υπ. Άμυνας της Τουρκίας που έσπευσε να δημοσιεύσει και τις φωτογραφίες στο πλαίσιο της γνωστής τουρκικής πολιτικής.
Εκεί λοιπόν οι Τούρκοι δύτες των ειδικών δυνάμεων SAS, κατά τη διάρκεια της άσκησης δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν τα γνωστά καραγκοζιλίκια και φωτογραφήθηκαν κρατώντας την Τουρκική σημαία στον βυθό του κόλπου της Σούδας, πιστεύοντας ότι κάτι θα πετύχουν.
Να σημειωθεί πως το tweet του Υπ. Άμυνας της Τουρκίας με τις φωτο είχε αναρτηθεί και στον λογαριασμό του ΝΑΤΟ MaritimeCommand στο twitter, κάτι που όμως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αφού όπως ψάξαμε έχει κατέβει.
Αυτή είναι η ανάρτηση που τώρα όμως δεν υπάρχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ