Θα γίνει προεκλογική συγκέντρωση Ιντζέ στη Θράκη και ποιός τη κρύβει;

Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί για την προκλητική προεκλογική συγκέντρωση του Ιντζέ στη Θράκη που κανείς δεν την επιβεβαιώνει ούτε τη διαψεύδει.

 

 

Σίριαλ έχει γίνει εδώ και δύο ημέρες η είδηση που διαδόθηκε και δεν έχει διαψευστεί ακόμα αλλά ούτε και έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν επίσημο φορέα της προεκλογικής επίσκεψης και ομιλίας του υποψήφιου της τουρκικής αντιπολίτευσης Μουχαρέμ Ιντζέ στη Θράκη.

Το γεγονός ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και δικαιολογημένες αντιδράσεις αλλά και ένα πέπλο περίεργου. Το armynow.net αν και γνώριζε την είδηση για την πιθανή επίσκεψη συνειδητά επιλέξαμε να μην την αναδημοσιεύσουμε όσο αυτή δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη.

Εδώ και δύο ημέρες λοιπόν όλοι μιλάνε για μια επίσκεψη που δείχνει ότι κάποιοι ίσως σκόπιμα θέλουν να την κρατήσουν μυστική και γι’ αυτό κανείς δεν την έχει επιβεβαιώσει επίσημα κι αυτό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά τα οποία ακόμα και σήμερα δεν έχουν απαντηθεί:

– Γιατί η επίσκεψη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ούτε από τον ίδιο τον υποψήφιο;

– Έχει δοθεί από κάποια επίσημη αρχή άδεια και με ποια συνεννόηση;

– Για ποιο λόγο να κάνει ο τούρκος υποψήφιος προεκλογική συγκέντρωση όταν είναι γνωστό ότι οι μουσουλμάνοι στη Θράκη δε ψηφίζουν.

– Για ποιο λόγο όταν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης (στις οποίες μάλιστα ψηφίζουν πολλοί Τούρκοι) ανακοινώθηκε ότι δε θα επιτρέψουν τούρκικες προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Ελλάδα δίνεται άδεια;

Πραγματικά θα αποτελεί μεγάλη πρόκληση εάν υλοποιηθεί η συγκεκριμένη προεκλογική περιοδεία και δε μπορεί να καλυφθεί πίσω από τον τίτλο «ιδιωτική επίσκεψη» που προσπαθούν ορισμένοι να την παρουσιάσουν. Όταν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί συνεχίζουν να κρατούνται παράνομα εδώ και 90 ημέρες δεν έχουμε κανένα λόγο να επιτρέψουμε στον τούρκο υποψήφιο οποίος αυτός και το κόμμα του προβάλλουν ως θέση να εισβάλλει η Τουρκία σε 18 ελληνικά νησιά.

Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ανακατέψουμε τη Θράκη στον οξυμένο τούρκικο προεκλογικό πόλεμο και να την κάνουν πεδίο μάχης και προπαγάνδας. Γιατί μετά τον Ιντζέ ποιος δεσμεύεται ότι δε θα ζητήσουν κι άλλοι υποψήφιοι να κάνουν περιοδείες. Αν ο Ιντζέ και όποιος άλλος θέλει να χρησιμοποιήσει τη Θράκη για να υπερκαλύψει τον Ερντογάν εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να τον εξυπηρετήσουμε.

Η ευαισθησία στη μουσουλμανική μειονότητα δεν είναι λόγος να επιτρέπουμε τον όποιοδηποτε τούρκο πολιτικό να αλωνίζει και να κάνει προπαγάνδα. Ας το καταλάβουν αυτό οι αρμόδιοι φορείς και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ