Βάσεις 2017: Δείτε τα αποτελέσματα στις Στρατιωτικές Σχολές – ΠΙΝΑΚΕΣ

Δείτε τις Βάσεις 2017 για τις Στρατιωτικές Σχολές. Δείτε σε ποια Στρατιωτική Σχολή περάσατε και μάθετε ποιες σχολές έπεσαν και πόσο.

 

 

Ανακοινώθηκαν οι Βάσεις για το 2017. Μπορεί να τελείωσε η αγωνία ήρθε όμως η ώρα της ανταμοιβής για τους χιλιάδες υποψήφιους των Πανελλαδικών.

Πολλές είναι οι βάσεις των σχολών που έπεσαν φέτος, ενώ δεν λείπουν κι αυτές που ανέβηκαν.

Όσον αφορά τις Στρατιωτικές Σχολές, αξιοσημείωτη είναι η πτώση της βάσης στη Σχολή Ικάρων – Ιπτάμενοι που έφτασε περίπου τα 600 μόρια, ενώ την ίδια ώρα στη Σχολή Ικάρων – Μηχανικοί έχουμε άνοδο της τάξης των 300 μορίων.

Στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων την μεγαλύτερη πτώση σημείωσε η ΕΙΔ.ΚΑΤ.3648/α με περίπου 500 μόρια.

Επίσης δείτε τις υπόλοιπες σχολές για το ποιες απογειώθηκαν, ποιες έμειναν στάσιμες και ποιες σημείωσαν πτώση στους παρακάτω πίνακες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου ΕΔΩ results.it.minedu.gov  πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν και ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μετά θα προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, να εκτυπωθούν και να αναρτηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα Λύκεια, εντός της ίδιας ημέρας.

Την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Βάσεων 2017 και των εισαγόμενων με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ