Γιατί έγινε viral αυτός ο Τούρκος πιλότος – «χασάπης»;

Ο Τούρκος πιλότος που βομβάρδισε την Συρία θεώρησε καλό να τραβήξει ένα βίντεο και να το ανεβάσει στο youtube απο την αποστολή του. Η χειρονομία του τράβηξε τα βλέμματα.

Να μιμηθεί έναν γνωστό τηλεοπτικό χασάπη της Τουρκίας που αλατίζει τα κρέατα με μια συγκεκριμένη χειρονομία αποφάσισε ένας Τούρκος πιλότος.

Το βίντεο που σήκωσε στο youtube κάνει τον γύρο του διαδικτύου και πιστεύεται οτι τραβήχτηκε κατα την συμμετοχή τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών στους βομβαρδισμούς στην Συρία.

Στόχος της αποστολής ήταν να βομβαρδιστεί το ισλαμικό κράτος και οι τζιχαντιστές να υποχωρήσουν ώστε να προελάσουν οι επιγειες δυνάμεις στην προσπάθεια ανακατάληψης εδαφών.

Ο Τούρκος τηλε-σεφ έχει το ψευδώνυμο Salt-Bae και οι κινήσεις των δύο, του πιλότου και του μάγειρα είναι κάτι παραπάνω απο εμφανές οτι ταυτίζονται.

Ο πιλότος μάλιστα στο τέλος κάνει και μια κίνηση ικανοποιήσης αφού έχει ολοκληρώσει την ρίψη των βομβών σημάδι οτι όπως πιστεύει πέτυχε τους στόχους του χωρίς παράπλευρες απώλειες.

Το βίντεο που έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις είναι αυτό:

To βίντεο με τις κινήσεις του χασάπη που μιμείται ο πιλότος ειναι αυτό και είναι εμφανής η ομοιότητα:

Το σίγουρο είναι πως στην Τουρκία υπάρχει σοβαρό και μεγάλο πρόβλημα με το κεφάλαιο «βίντεο» που παράγονται πλέον με το κιλό στις Ένοπλες Δυνάμεις της γειτονικής χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ