Βίτσας απο Αλεξανδρούπολη: Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε εγρήγορση!

Ευκαιρία για να στείλουν μήνυμα οι Ένοπλες Δυνάμεις με αποδέκτες τους εξ΄Ανατολών γείτονες αποτέλεσε ο εορτασμός των Θεοφανείων. Τι είπε ο Δ. Βίτσας

Τα Φώτα και την παρουσία του πρωθυπουργού στην Αλεξανδρούπολη αξιοποίησε η στρατιωτική και πολιτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυναμεων για να στείλουν σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα πως κάτω απο δύσκολες συνθήκες οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων διατηρούν ακμαίο το ηθικό τους και διαρκή την εγρήγορση τους για την προστασία της χώρας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας συνόδευσαν τον πρωθυπουργό και μίλησαν για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες με την Τουρκία να ταλανίζεται απο εσωτερικά προβλήματα και να εκδηλώνει αυξημένη επιθετικότητα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα η δήλωση του ΑΝΥΕΘΑ πως με την παρουσία του και την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ υποδηλώνουν την «συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην ανάπτυξη της περιοχής αλλά και τον αποτρεπτικό τους ρόλο».

«Μπορώ να πω ότι βρισκόμαστε σε εγρήγορση και όλη η Ελλάδα, αυτό το αποδεικνύει και ο Έβρος, μπορεί να κοιμάται ήσυχη» τόνισε ο ΑΝΥΕΘΑ θέλοντας να υπογραμμίσει την αυξημένη ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, παρά τις αντίξοες συνθήκες, μέρα και νύχτα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ