Βίτσας: Τι γίνεται με τα τρομο-δέματα στο Άμυνας

Ο Δημήτρης Βίτσας μίλησε για την υπόθεση με τα τρομο-δέματα και «άδειασε» εμμέσως πλην σαφώς την ασφάλεια στο ΔΝΤ όπου και ένα τέτοιο τρομο-δέμα εξερράγη.

Απόλυτα βέβαιος πως στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο υπουργείο Άμυνας οι υπηρεσίες ασφαλείας λειτουργούν πολύ καλύτερα απο ότι στο εξωτερικό εμφανίστηκε ο υπουργός Δημήτρης Βίτσας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΑΝΥΕΘΑ) Δ. Βίτσας ρωτήθηκε απο τον Γιώργο Αυτιά για τα παγιδευμένα δέματα και συνέκρινε εμμέσως πλην σαφώς τις ελληνικές υπηρεσίες με τις υπηρεσίες των άλλων κρατών, λέγοντας πως στην Ελλάδα είναι υψηλότερο το επίπεδο ασφαλείας καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά:

« Αν έφθανε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ένα δέμα με αποστολέα τον κύριο Σόιμπλε τα παιδιά που θα ήταν στη φρουρά θα ψιλαζόντουσαν κάτι».

Ο ίδιος σημείωσε πως το γεγονός ότι το θέμα αυτό με τα παγιδευμένα δέματα γίνεται ζήτημα εσωτερικής αντιπαράθεσης είναι φαινόμενο των καιρών, «όπου η αντιπολιτευτική διάθεση μπορεί να φθάσει στα υψηλότερα επίπεδα».

«Είδα τον εκπρόσωπο της ΝΔ να λέει απίθανα πράγματα» σχολίασε ο ΑΝΥΕΘΑ.

«Ξεχνάμε ότι ένα δέμα μπορεί να έφυγε από την Ελλάδα και να μην ανιχνεύτηκε αλλά συγχρόνως μπαίνει στη Γερμανία και δεν ανιχνεύεται» ανέφερε ο ΑΝΥΕΘΑ για να ολοκληρώσει τον συλλογισμό του με την εξής φράση:

«Αν έρθει κάποιο δέμα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα ή σε άλλα υπουργεία και εκεί θα πρέπει να ανιχνευτεί.

Άρα πέφτουμε στον παιχνίδι εκείνων των κύκλων, που ως υπολείμματα τρομοκρατικών ομάδων, θέλουν να κάνουν εμφανή την παρουσία τους.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο, να δούμε όπως είπε και ο Νίκος Τόσκας: τι κενά παρουσιάζονται, αν παρουσιάζονται, άλλωστε τα μηχανήματα που έχουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Αν υπάρχει ζήτημα ανθρώπινου παράγοντα ή αν υπάρχει ζήτημα τεχνολογικού παράγοντα να το λύσουμε.

Αν έφθανε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ένα δέμα με αποστολέα τον κύριο Σόιμπλε τα παιδιά που θα ήταν στη φρουρά θα ψιλαζόντουσαν κάτι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ