Ωμή παραδοχή Σοϊλού: Επιτεθήκαμε με σφαίρες και δακρυγόνα στις ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο – ΒΙΝΤΕΟ

ΕΒΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Απροκάλυπτος και κυνικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει ο τούρκος Υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού ο οποίος και παραδέχεται ότι οι τούρκικες δυνάμεις στον Έβρο επιτέθηκαν στις ελληνικές με σφαίρες και δακρυγόνα.

Φτάνει μάλιστα στο σημείο να πει ότι οι ελληνικές δυνάμεις «παρενοχλούν» τις τούρκικες. «Οι ελληνικές δυνάμεις παρενοχλούν τις δικές μας. Τα αντίποινα μας είναι δεκαπλάσια. Βομβαρδίσαμε την άλλη πλευρά με σφαίρες και δακρυγόνα για ώρες. Μπορούμε να το επαναλάβουμε», παραδέχτηκε κυνικά ο τούρκος υπουργός.

«Πουλώντας» μάλιστα στο κοινό της Τουρκίας ισχυρίστηκε ότι έχουν περάσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη 150.000 μετανάστες και πρόσφυγες! Προσπαθώντας μάλιστα να γίνει πιστευτός ανέφερε συγκεκριμένα νούμερα: «148.360 πρόσφυγες και μετανάστες διέσχισαν τα ελληνικά και ευρωπαϊκά χερσαία σύνορα από την 28η Φεβρουαρίου. 2390 άτομα από τα θαλάσσια σύνορα. Περίπου 150.600 έχουν περάσει στην απέναντι πλευρά!»

Παρουσιάζοντας μάλιστα το φιλάνθρωπο προφίλ της Τουρκίας είπε ότι στο Παζάρκουλέ περιμένουν 4.600 άτομα στο συνοριακό πέρασμα των Καστανιών. Στους οποίους η «καλή» Τουρκία καλύπτει, όπως ισχυρίστηκε όλες τις ανάγκες τους, συμπεριλαμβανομένων τριών γευμάτων, προσωπική υγιεινή και απολύμανση. Αυτό που ξέχασε να αναφέρει ο κύριος Σοϊλού είναι βέβαια και το απαιτούμενο ξύλο που δίνουν οι τούρκοι στρατοχωροφύλακες στους μετανάστες προκειμένου εκείνοι να πάνε και να αρχίσουν τα επεισόδια κοντά στο φράχτη με την Ελλάδα.

Η προκλητική παραδοχή του Σουλεϊμάν Σοϊλού:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ