Ξεκινούν σήμερα οι τελετές παράδοσης – παραλαβής της νέας ηγεσίας των ΕΔ

ΑΓΕΕΘΑ ΦΛΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗ

Με την τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ξεκινάνε σήμερα οι επίσημες διαδικασίες για τις αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με την τελετή για την αλλαγή στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ξεκινούν από σήμερα οι τελετές παράδοσης – παραλαβής. Μετά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ την περασμένη Παρασκευή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου θα παραδώσει σήμερα στον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο στην έδρα του πρώτου στη Σχολή Ικάρων, μετά από ένα χρόνο στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η επόμενη παράδοση – παραλαβή θα γίνει την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στις 10:30 το πρωί στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, όπου ο τέως Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Γεώργιος Καμπάς θα παραδώσει τα καθήκοντά του στον Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Την ίδια ημέρα μια ακόμα τελετή θα λάβει χώρα στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στις 13:30 όπου ο μέχρι πρότινος Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού Ναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ θα παραδώσει τα καθήκοντά του στο νέο Αρχηγό Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ.

Αυτό που δεν έχει «κλείσει» μέχρι στιγμής είναι η ημέρα για την τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου Αρχηγού Στόλου, καθώς οι επίσημες τελετές θα διακοπούν για μία ημέρα την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, λόγω της ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή. Από τον μέχρι πρότινος Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη, τα καθήκοντά του θα παραλάβει ο Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης. Η τελετή θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα ή την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου ή τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ