Χήρες στρατιωτικών: Μας πετούν όπως τη μύγα από το γάλα – ΒΙΝΤΕΟ

Χήρες στρατιωτικών πρωτοστατούν στην κινητοποίηση για τις συντάξεις χηρείας που καταργούνται. Σήμερα πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Αθήνα


 

Σιωπηρή συγκέντρωση στο υπουργείο εργασίας για την αξιοπρέπειά τους πραγματοποιούν γυναίκες που έχασαν τους συζύγους τους, και ταυτόχρονα το μοναδικό τους εισόδημα, την σύνταξη που θα έπαιρναν από τον σύντροφό τους.

Οι γυναίκες που υπόκειται τις συνέπειες του νόμου Κατρούγκαλου, κατεβαίνουν σήμερα στην ΑΘήνα στις 12 το μεσημέρι. Πρωταγωνίστριες της κινητοποίησης οι χήρες των στρατιωτικών, καθώς είναι αυτές που δεν εγκατέλειψαν κάποια προοπτική εργασίας για να ακολουθήσουν τους συζύζους τους στις μεταθέσεις.

Και ξαφνικά με τον χαμό του συζύγου τους, χάνουν ουσιαστικά και το δικαίωμα στην ζωή, αφού η πολιτεία τους κόβει το μοναδικό έσοδο στην οικογένεια.

Δείτε τι είπε μια από τις χήρες στρατιωτικών στην εκπομπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύζυγοι στρατιωτικών γίνονται”Μπουμπουλίνες”! Δείτε ποιες και γιατί


 

Ανακοίνωση ΠΟΑΣΥ

Aύριο, 30 Μαρτίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί σιωπηρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας από συζύγους – χήρες θανόντων στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων παρουσία και του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. έμπροσθεν του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επί της οδού Σταδίου 29.

Αφορμή αυτής της εκδήλωσης, αποτέλεσαν οι έως σήμερα υπεκφυγές του αρμόδιου Υφυπουργού Εργασίας για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων κυρίου Αναστάσιου ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ προς συνάντηση.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ