Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά από το Armynow.gr

Η Διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Armynow.gr σας εύχονται Χρόνια Πολλά και το 2021 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και ειρήνη.

Μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά έφυγε, μια νέα χρονιά μόλις ήρθε με την προσδοκία όλων να φέρει την ελπίδα και το φως. Η ιστοσελίδα Armynow.gr μέσα στο χρόνο προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει να παρέχει στους αναγνώστες της έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, παρακολουθώντας από κοντά την μάχη που έδωσαν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και εξωτερικής πολιτική και διπλωματία.

Το 2020 είχε δύο μεγάλα χαρακτηριστικά που ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα τον Φεβρουάριο: Την πανδημία του κορονοϊού και την μεγαλύτερη ελληνοτουρκική κρίση. Και οι δύο αυτές μεγάλες κρίσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη χωρίς ακόμα κανείς να μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθούν και πόσο θα διαρκέσουν. Αν όμως για την πανδημία υπάρχει η ελπίδα του εμβολίου δεν ισχύει το ίδιο και για τα εθνικά θέματα και την τούρκικη προκλητικότητα και επιθετικότητα.

Συνεχίζοντας με σεβασμό στην σκληρή και σοβαρή δουλειά που κάνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προσπαθήσαμε τη χρονιά που πέρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να παρουσιάσουμε τα σοβαρά γεγονότα που συνέβησαν στον Έβρο και στη συνέχεια στο Αιγαίο.

Ευχόμαστε αυτή η νέα χρονιά, το 2021 να είναι πραγματικά καλύτερη για όλους και κυρίως για την Ελλάδα που συνεχίζει να ταλαιπωρείται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Οι προκλήσεις είναι σίγουρο ότι θα είναι μεγάλες και τη νέα χρονιά για την εθνική ασφάλεια και την υπεράσπιση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Ευχόμαστε και ελπίζουμε η χώρα απέναντι σε αυτές προκλήσεις να βρεθεί με ένα αρραγές μέτωπο και να μην πληγωθούμε από διχασμούς και ιδιοτέλειες.

Πλησιάζοντας μάλιστα και στην επέτειο 200 χρόνων από την εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση και την ίδρυση μας ως κράτος θα πρέπει επιτέλους να μάθουμε να μην επαναλαμβάνουμε τα  ίδια λάθη.

Οι ευχές μας πρώτα και καλύτερα στις εσχατιές της Ελλάδας, στα σύνορά μας και σε αυτούς που φυλάττουν Θερμοπύλες και να τους ευχηθούμε να έχουν δύναμη και υγεία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που έχουν μπροστά τους.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά από τη Διεύθυνση και τη συντακτική ομάδα του Armynow.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ