Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην Πολωνία

Θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και τις εξελίξεις που αφορούν την ανατολική και τη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον ομόλογό του στην Πολωνία.

 

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Πολωνία, συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας της Πολωνίας Mariusz Błaszczak, υπέγραψαν σύμφωνο διμερούς αμυντικής συνεργασίας, αντάλλαξαν απόψεις για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και τις εξελίξεις που αφορούν την ανατολική και τη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ. Επίσης συμφώνησαν για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ κρατικών και ιδιωτικών βιομηχανιών των δύο χωρών με την ευκαιρία της πρώτης ημερίδας αμυντικών βιομηχανιών των δύο πλευρών.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε, επίσης, με τον Πρόεδρο της Βουλής Marek Kuchciński, τον Υπουργό Εξωτερικών Jacek Czaputowicz και τον Σύμβουλο Ασφαλείας του Προέδρου της Δημοκρατίας Paweł Soloch.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ