ΥΕΘΑ από 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και ΑΤΑ: Επιδιώκουμε διατήρηση των ισορροπιών στην περιοχή

Αλλαγή σκυτάλης στις διοικήσεις της 1ης Στρατιάς και του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας. Στις τελετές παράδοσης-παραλαβής ο Ευ. Αποστολάκης και ο Π. Ρήγας
 
 
Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη και του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Ρήγα, πραγματοποιήθηκαν οι τελετές παράδοσης-παραλαβής των διοικήσεων της 1ης Στρατιάς και του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα.
Διοικητής της 1ης Στρατιάς ανέλαβε ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος αντικατέστησε τον αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, ενώ τη σκυτάλη της διοίκησης του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας από τον αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη έλαβε ο υποπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

Ο Ευ. Αποστολάκης, σε δήλωσή του μετά το τέλος των τελετών, σημείωσε:

«Είμαστε περήφανοι για αυτήν την ημέρα. Παραδίδουν δύο άξια στελέχη σε δύο εξίσου ικανά στελέχη. Οι προσδοκίες είναι ψηλά, ο πήχης είναι ήδη ψηλά, οπότε οι καινούργιοι διοικητές αναλαμβάνουν επιπρόσθετες υποχρεώσεις να πάνε ακόμα καλύτερα. Τους ευχόμαστε καλή τύχη και καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα. H περίοδος είναι κρίσιμη. Είμαστε σε μία συνεχή προσπάθεια να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στην περιοχή και βέβαια πρέπει να ξέρετε ότι μαχόμαστε για την ειρήνη και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας και της 1ης Στρατιάς, που είναι οι κύριοι συντελεστές».

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ