Υπερπτήσεις πάνω από Οινούσσες και Παναγιά η απάντηση Ακάρ στον Παναγιωτόπουλο

ΑΚΑΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση ανάμεσα σε Παναγιωτόπουλο και Ακάρ και ο τούρκος υπουργός έδωσε την απάντησή του με υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά.

Σαν να μην έγινε ποτέ η συνάντηση ανάμεσα στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ, αφού σήμερα το πρωί οι «γείτονες» συνέχισαν την κακή τακτική των υπερπτήσεων πάνω από τα ελληνικά νησιά.

Μπορεί χθες το απόγευμα οι δύο υπουργοί να συναντήθηκαν στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ και ο Έλληνας υπουργός να ζήτησε από τον ομόλογό του «να απέχουν από ενέργειες που τροφοδοτούν την ένταση», ωστόσο σήμερα το πρωί διαπιστώσαμε που ακριβώς …έγραψε ο Χουλουσί Ακάρ την παραίνεση του Νίκου Παναγιωτόπουλου. «Στα παλαιότερα των υποδημάτων του…» που έλεγαν και οι παλιότεροι.

Και αυτό αποδεικνύεται καθώς σήμερα στις 10:09 ζεύγος τούρκικων αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν νήσου Παναγιάς και νήσων Οινουσσών στα 12.000 και 10.000 πόδια αντίστοιχα.

Επιπρόσθετα στις 10:47 ζεύγος τούρκικων αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες στα 27.000 πόδια.

Τα συγκεκριμένα νησιά έχουν βάλει στο «στόχαστρο» εδώ και πολύ καιρό οι Τούρκοι και πραγματοποιούν πάνω από αυτά συνεχώς υπερπτήσεις, καθώς είναι από αυτά που ο  Χουλουσί Ακάρ επιθυμεί να αποστρατιωτικοποιηθούν και να «γκριζαριστούν».

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 17 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η συζήτηση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Αθήνα, ανάμεσα στα κλιμάκια των δύο χωρών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ