ΥΠΕΘΑ: «Σιγή ιχθύος» για τη σύσκεψη ανάμεσα σε Καμμένο – Αρχηγούς

Ερμητικά κλειστά τα στόματα στο ΥΠΕΘΑ για την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ανάμεσα σε Πάνο Καμμένο και Αρχηγούς Επιτελείων.

 

 

Οργίασαν οι φήμες περί κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις για τη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σήμερα το πρωί, μεταξύ του υπουργού Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, του Αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, του Αρχηγού ΓΕΝ, Αντιναυαρχου Νικόλαου Τσούνη και μέσω τηλεδιάσκεψης του Αρχηγού ΓΕΑ, Αντιπτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου.

Ωστόσο από το υπουργείο αυτό που λέγεται είναι ότι πρόκειται για μία συνηθισμένη σύσκεψη μία από τις πολλές που γίνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα. Εμείς δεν θέλουμε να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα και μένουμε στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Πάνος Καμμένος τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει θέμα αρχηγών στις τακτικές κρίσεις που θα πραγματοποιηθούν στις ‘Ενοπλες Δυνάμεις.

Ο υπουργός με τον τρόπο αυτό είχε δώσει τέλος στην άκρατη σεναριολογία που έλεγε ότι επίκεινται αλλαγές στην ηγεσία και των τριών επιτελείων.

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν τελικά ο υπουργός είχε δίκιο ή ισχύει το ρητό ότι «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά»…

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ