Λήξη συναγερμού στο Σύνταγμα – Η οβίδα ήταν σωλήνα!

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΒΙΔΑ

Έληξε ο συναγερμός στο Σύνταγμα καθώς τελικά το ύποπτο αντικείμενο που είχε βρεθεί στη συμβολή των οδών Νίκης και Ερμού δεν ήταν οβίδα όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί αλλά σωλήνας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΓΕΣ μετά την αυτοψία που έκανε στο σημείο ομάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς (ΤΕΝΞ) η οβίδα που αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι είναι, τελικά ήταν ένα κομμάτι σωλήνα από εργασίες που είχε κάνει παλιότερα στην περιοχή η ΔΕΗ.

Να σημειωθεί ότι από την ώρα που συνεργείο της ΕΥΔΑΠ εντόπισε το αντικείμενο κλήθηκε αρχικά η Αστυνομία και κατόπιν το ΤΕΝΞ, καθώς όπως είδαν το αντικείμενο έμοιαζε με οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και έκλεισαν οι γύρω δρόμοι από το σημείο, ενώ έκλεισε και ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, επίσης εκκενώθηκαν τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης, ενώ είχε σπεύσει και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΓΕΣ, η κινητοποίηση που έγινε στην περιοχή ήταν μεγάλη γιατί δεν είναι ασυνήθιστο να βρεθούν ακόμα και σήμερα πυρομαχικά ειδικά του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σε κεντρικά σημεία και κατοικημένες περιοχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ