Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι Τούρκοι για …Δικαιοσύνη!

Τιμητές της Ελληνικής δικαιοσύνης εμφανίστηκαν οι Τούρκοι με ανακοίνωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα όταν συνεχίζουν να κρατούν ως πολιτικούς όμηρους τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς.

 

 

«Αντίποινα» για τη μη παράδοση των οκτώ τούρκων στρατιωτικών προσπαθεί να κάνει η Τουρκία και θέλει να μας ππαραδόσει «μαθήματα δικαιοσύνης» με ανακοίνωση που αναφέρεται στο φυλακισμένο μέλος της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα και στην 48ωρη άδεια που έλαβε.

Χωρίς αιδώ και ένα 24ωρο από τη τέταρτη αρνητική απάντηση στην αίτηση αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνεχίζει να κρατά ως πολιτικούς όμηρους χωρίς κατηγορίες και με θολές υπόνοιες περί τρομοκρατίας προσπαθεί να βγει και από πάνω και να εμφανιστεί ως διώκτης της τρομοκρατίας. Και μιλάει ποιος η Τουρκία που έχει φυλακίσει μέχρι και τις μύγες που πετάνε απλά και μόνο με την υπόνοια ότι μπορεί να είναι Γκιουλενιστές.

Το περιβόλι προκλητικότητας ήρθε από τον εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Χαμί Ακσόυ ο οποίος σημείωσε:

«Οι Ελληνικέ Αρχές έδωσαν 48ωρη άδεια στο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης “17 Νοέμβρη”, Δημήτρη Κουφοντίνα. Το πρόσωπο αυτό έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του ακολούθου Τύπο της Τουρκικής πρεσβείας, Τσετίν Γκιοργκίου (1991), για απόπειρα δολοφονίας του προξένου της Τουρκίας στην Αθήνα, Ντενίζ Μπουλούκμπασι (1991) καθώς και για τη συμμετοχή του στην δολοφονία του προξένου, Χαλούκ Σιπαχίογλου (1994).
Καταδικάζουμε απερίφραστα ότι ο Κουφοντίνας απολαμβάνει για τρίτη φορά το δικαίωμα της άδειας. Αυτή η πράξη ενισχύει τις ανησυχίες μας για τη λειτουργία του δικαστικού συστήματος στην Ελλάδα”, ανέφερε ο Ακσόι».
Και καταλήγει στη θρασύτατη δήλωση τονίζοντας:

«Η ανεκτικότητα που υπάρχει σε έναν αιμοσταγή τρομοκράτη αποτελεί ασέβεια στη μνήμη των διπλωματών μας που μαρτύρησαν και προς τις οικογένειές τους. Είναι απαράδεκτο ότι ένας τέτοιος τρομοκράτης που πήρε ζωές διπλωματών μας που εκπροσώπησαν τη χώρα μας με τιμή στο εξωτερικό, χαίρει τέτοιων προνομίων. Καλούμε τις ελληνικές Αρχές να αποφύγουν τέτοια βήματα που προκαλούν ατέλειες στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ως προς την τιμωρία των τρομοκρατών».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ