Αυτοκτονία στρατιώτη: Πώς έγινε το τραγικό συμβάν

Αυτοκτονία στρατιώτη: Πώς έγινε το τραγικό συμβάν. Σε κατάσταση σοκ είναι ο συνάδελφός του με τον οποίο ήταν μαζί στη σκοπιά.

 

 

Σοκαρισμένοι είναι όλοι οι στρατιώτες του φυλακίου στη νήσο Ρω, στο οποίο πριν από δύο περίπου ώρες νεαρός στρατιώτης 22 ετών έβαλε τέρμα στη ζωή του με τον ατομικό του οπλισμό.

Ο 22χρονος στρατιώτης Ε.Τ. αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι, ενώ ήταν διπλοσκοπιά με άλλο στρατιώτη, ο οποίος από εκείνη τη στιγμή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ο 22χρονος στρατιώτης από το Ηράκλειο Κρήτης βρισκόταν στο φυλάκιο εδώ και 3,5 μήνες και είχε παρουσιαστεί στο ΣΥΠΟ στη Ρόδο, στο 211 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού.

Αυτή την ώρα ελικόπτερο ΣΙΝΟΥΚ φτάνει στη νήσο Ρω με εξειδικευμένο προσωπικό από την Αστυνομία προκειμένου να παραλάβει τη σορό του νεαρού στρατιώτη και να την μεταφέρει στη Ρόδο για τις απαιτούμενες ενέργειες, αλλά και τον συνάδελφό του που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αλλά είναι ο μοναδικός μάρτυρας του συμβάντος.

Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι γονείς του για το τραγικό συμβάν.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού είναι η εξής:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ (ΠΖ) Ε.Τ. της 2018 Β/ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω και περί ώρα 08:40 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το ατομικό του οπλισμό.
Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές.
Οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί για το συμβάν.
Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται και θα υπάρχει συνέχεια ενημέρωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ