Δριμύτατη κριτική του Προέδρου της ΕΑΑΣ, κατά του ΥΕΘΑ και των ΕΑΑΝ & ΕΑΑΑ

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής, ασκεί κριτική κατά του ΥΕΘΑ κ. Ευάγγελου Αποστολάκη και των ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ, που αφορά στη σημερινή τους συνάντηση. Διαβάστε την ανάρτηση:

 
 
 
Η ΕΑΑΣ δεν συμμετέχει σε πανηγυράκια…
Θεσμικό ατόπημα του Υπουργού Άμυνας και του Προέδρου του Συντονιστικού Συμβουλίου των Ενώσεων Αποστράτων η σημερινή συνάντηση, καθόσον η πρόσκληση αφορούσε το Συντονιστικό Συμβούλιο των ΕΑΑ ( το οποίο έχει συγκεκριμένους κανόνες λειτουργίας καθώς και συγκεκριμένο τρόπο στη λήψη των αποφάσεων για τις ενέργειες που προβαίνει), και όχι τις Ενώσεις Αποστράτων.
Οι κανόνες αυτοί,τις οποίες γνωρίζουν και ο κ. υπουργός αλλά και οι δύο Ενώσεις που παρέστησαν, δεν τηρήθηκαν θα έπρεπε να οδηγήσουν σε αναβολή της συνάντησης και την πραγματοποίηση της σε μεταγενέστερο χρόνο,
Η ΕΑΑΣ διαφώνησε στο περιεχόμενο της θεματολογίας της συνάντησης στο Συντονιστικό Συμβούλιο που προηγήθηκε και δήλωσε ότι δε συναινεί και δε συμμετέχει στη συνάντηση. Σύμφωνα λοιπόν με το τρόπο λειτουργίας του Συντονιστικού, αυτή θα έπρεπε να αναβληθεί καθόσον θα έπρεπε να υπάρχει ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση, όπως άλλωστε προβλέπεται.
Δυστυχώς η ΕΑΑΝ και η ΕΑΑΑ (Πρόεδροι και Δ. Σύμβουλοι αυτών) λειτουργώντας κατά παρέκκλιση του τρόπου λειτουργίας του Συντονιστικού, λήψη ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης που δεν υπήρξε, έκαναν καταχρηστική χρήση της πρόσκλησης και την μετέτρεψαν αυθαίρετα σε πρόσκληση προς την ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ και να συμμετάσχουν ως Ενώσεις.
Αλήθεια πότε προσκλήθηκαν ως Ενώσεις και γιατί τους δέχθηκε ο κ. υπουργός αφού το Συντονιστικό Συμβούλιο είχε καλέσει; Αν ο κ. υπουργός έστειλε πρόσκληση στις ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ, που δεν έστειλε, γιατί δεν έστειλε και στην ΕΑΑΣ;
Έκθετοι λοιπόν άπαντες προς τη μεγαλύτερη Ένωση Αποστράτων καθώς οι άλλες δύο Ενώσεις (ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ) μαζί ούτε καν προσεγγίζουν αριθμητικά την ΕΑΑΣ.
Η ΕΑΑΣ θα τοποθετηθεί επί του υπόψη σοβαρότατου θέματος, μετά το αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ