Η εκδίκηση της απατημένης

Εύθυμη αστυνομική ιστορία
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ– Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

 

 

Η Μίνα διατηρούσε σοβαρή σχέση με τον Γιακουμή, ή αλλιώς Μάκη, για πάνω από δύο χρόνια και συζούσαν. Το τελευταίο όμως διάστημα ”κάτι δεν πήγαινε καλά” στη σχέση τους.
Ο Μάκης την απέφευγε ”επιμελώς”, είχε αλλάξει τελείως τη συμπεριφορά μαζί της και η Μίνα είχε υποψιασθεί ότι ο Μάκης την απατούσε ”εν κρυπτώ”. Έτσι λοιπόν άρχισε να τον παρακολουθεί αθόρυβα και διακριτικά και εξακρίβωσε ότι ο Μάκης είχε νοικιάσει κρυφά ένα δυάρι διαμέρισμα σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης , όπου εκεί είχε κάνει την ερωτική του φωλιά..
Η Μίνα ”την έστησε” για κάποιο διάστημα και είδε ότι την ώρα που ο Μάκης εισέρχονταν στην πολυκατοικία, μετά από λίγο ακολουθούσε η ίδια πάντα κυρία. Την γυναίκα αυτή μία μέρα ”την πήρε στο πόδι”, αθόρυβα και είδε, πού αυτή είχε το σπίτι της. Δεν ήξερε όμως περισσότερα στοιχεία για την ίδια, αλλά ούτε και ρώτησε …για να μη καρφωθεί.
Το επόμενο ”επιχειρησιακό” σχέδιο της Μίνας που έβγαινε σαν ”λάβα” μέσα από την οργή και τον θυμό της για την … προδοσία, ήταν η εκδίκηση…
Ένα πρωινό που ο Μάκης ήταν ”πιστός στο ραντεβού του”, αυτή επικοινωνεί με αξ/κό της Ασφαλείας και του δηλώνει κατηγορηματικά ότι ,”αυτή τη στιγμή στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό……..σε διαμέρισμα χωρίς όνομα στο κουδούνι, βρίσκονται δύο άτομα και έχουν στη κατοχή τους κρυμμένα ναρκωτικά εκεί και στο σπίτι του άλλου προσώπου και ότι πρόκειται να τα διαθέσουν στην πιάτσα”..
Ο Δ/τής με τους αξ/κούς μετά από επικοινωνία με τον Εισαγγελέα υπηρεσίας αποφάσισαν να ενεργήσουν έρευνα όπως ορίζει ο Νόμος. Ξεκίνησαν λοιπόν την επιχείρηση και έκαναν ”ντου” στο διαμέρισμα που τους υποδείχθηκε.
Πριν την έφοδο άκουγαν βογγητά και κραυγές και …άρχισαν να ψάχνονται ….τι συμβαίνει στα …ενδότερα…. Μπαίνοντας μέσα ….φρενάρισαν βλέποντας , η….απολαμβάνοντας …θέλοντας και μη…πάνω στο κρεβάτι το ζευγάρι σε ερωτικό παροξυσμό .
Το ζευγάρι μόλις αντιλήφθηκε …μισή ντουζίνα ”νοματαίους” παραδίπλα τους και αφού διαπίστωσε ότι δεν ήταν …παραίσθηση , μένει ”κάγκελο” και κόντεψε να πάθει…. Οι αστυνομικοί ..το ίδιο. Μετά από την πρώτη αμηχανία και αφού είπαν στους εραστές να … ντυθούν και τους εξήγησαν την ιδιότητά τους και ότι … δεν είδαν φως και μπήκαν, άρχισαν την έρευνα.
Για κακή του τύχη όμως ο Μάκης είχε καπνίσει δύο ”τσιγαριλίκια” και βρέθηκαν και άλλα μέσα στο πακέτο των τσιγάρων… και εδώ αρχίζει η περιπέτεια, ”ενός κακού μύρια έπονται”… Ο Μάκης κατάλαβε ότι ”τον έδωσε” η Μίνα εκστομίζοντας πολλά Γαλλικά……. Η Μίνα έλεγε στους αστυνομικούς ότι αυτή δεν είχε σχέση με τα τσιγαριλίκια και θυμήθηκε ότι ήταν παντρεμένη.
Η απόφαση όμως ήταν ότι έπρεπε να ψαχθεί και το …δεύτερο σπίτι, δηλαδή της Μίνας, γιατί οι αστυνομικοί ”τόσα έχουν δει τα μάτια τους και άλλα τόσα έχουν ακούσει τα αυτιά τους”.   Η Μίνα ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει, ο Μάκης συνελήφθει με την αυτόφωρη διαδικασία, για χρήση και κατοχή μικροποσότητας χασίς και ο … Τόλης –ο σύζυγος της Μίνας–, μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και ”άκουσον-άκουσον”… ότι θα ήταν … υποκείμενο έρευνας για … χασίς, παρά τρίχα γλίτωσε το εγκεφαλικό…
Στην αρχή ”τα έβαλε” με τους αστυνομικούς βρίζοντας και απειλώντας, με συνέπεια να … συλληφθεί για εξύβριση και απειλή και να προσαχθεί στο οικείο αστυν. Τμήμα… Εκεί πληροφορείται ο…δύστυχος ότι η Μίνα έδινε κατάθεση… παραπλεύρως στην … Ασφάλεια και αφού ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του προς τους αστυνομικούς , αφέθηκε ελεύθερος και … έκανε επισκεπτήριο στη Μίνα…
— Τι έκανες μαρή ; Θα σε πετσοκόψω, θα σε…. Ώστε έτσι μωρή; Πότε πήγαινες στην κουμπάρα, πότε για ψώνια, πότε με τις φιλενάδες σου για καφέ, ενώ εσύ με κεράτωνες με τον λεγάμενο και ”στο καπάκι” με έκανες ”ρόμπα” για χασίσια, θα τρελαθώ. Θα σε πελεκήσω και ας πάω φυλακή. Τι είχε μωρή αυτός μεγαλύτερο από εμένα; Σου έριχνε καλύτερα πέναλτυ και έβαζε και φάλτσο; Με έκανες ”βούκινο” στη γειτονιά. Με τι κούτελο θα κυκλοφορήσω έξω; Τι θα πω στους φίλους μου; ότι είμαι παλιοκερατάς; Θα τον σφάξω μωρή και τον γκόμενό σου.
— Να σου εξηγήσω Τόλη μου. Έχεις δίκαιο αγόρι μου, σκότωσέ με, ξέρω σε πλήγωσα ανεπανόρθωτα, εγώ μη νομίζεις εσένα αγαπώ, να πλανήθηκα και ξεγελάσθηκα, δεν είναι αυτό που νομίζεις… Δεν θα το ξανακάνω. Πρώτη φορά πήγα και δεν έκανα τίποτα. Εσύ είσαι καλύτερος, είσαι ανώτερος, είσαι λεβέντης παίδαρέ μου… μα τον μεγαλομάρτυρα άγιο Γεώργιο…
— Τι να μου εξηγήσεις; Ο…μεγαλομάρτυρας είμαι εγώ, που θα μου πας θα σε σφάξω ”στο γόνα”
Τελικά ”αδελφές και παλληκάρια έγιναν μαλλιά κουβάρια”… Η Μίνα απέτυχε στο σχέδιό της για να γυρίσει πίσω ο Μάκης, αλλά πέτυχε την εκδίκησή της…
Ο Μάκης έπαθε ”ερωτικό vertigo” και άγνωστο πότε συνήλθε.. Το χειρότερο όμως για αυτόν ήταν που ”τραβήχτηκε” στην Αστυνομία για λίγα….παλιοτσιγαριλίκια με φωτογραφήσεις στο εγκληματολογικό για …. παρουσίαση περιοδικού και δεν συμμαζεύεται…
Η Μίνα ήταν… η παράπλευρη απώλεια και έκτοτε αγνοείται η τύχη της…
Ο Τόλης ήταν το θύμα της υπόθεσης και …κερατωμένος και παρ ολίγο κρατούμενος…αφού ”πλήρωσε τα……σπασμένα”. Οι αστυνομικοί … ψάχνονταν , γιατί …. ”μπλέχτηκαν τα σώβρακα με τις γραβάτες”… Οι ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ