124 ΠΒΕ: Παρουσία Α/ΓΕΑ τα αποκαλυπτήρια Μνημείου Αρκάδων Πεσόντων Αεροπόρων – ΦΩΤΟ

Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ πραγματοποιήθηκε η Τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Αρκάδων πεσόντων αεροπόρων στην 124 ΠΒΕ στη Τρίπολη
 
 
Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των Αρκάδων πεσόντων αεροπόρων στις εγκαταστάσεις της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης Τρίπολης, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ, ΑντιπτέραρχοΥ (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τη συμμετοχή πλήθους κοσμου δείγμα αναγνώρισης των Ενόπλων Δυνάμεων, τον αγώνα, τις ευθύνες και την θυσία των αεροπόρων μας για την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.
Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία, όλο το προσωπικό της 124 ΠΒΕ Τρίπολης, καθώς βέβαια και οι στρατεύσιμοι σμηνίτες.
Είναι χαρακτηριστικό να αναφερθεί ότι το Μνημείο σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε και ανεγέρθη από το προσωπικό της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας και στέκει απέναντι από την κεντρική πίστα εκπαίδευσης των νεοσύλλεκτων Σμηνιτών για να διδάσκει και να υπενθυμίζει.


Πληροφορίες και φώτο: arcadiaportal.gr ert.gr
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ