Δωρεάν εκδρομή στην Αγία Λαύρα, εξασφάλισε για την 25η Μαρτίου το ArmyNow.net! Δείτε από κοντά την αναπαράσταση της κήρυξης της επανάστασης του 1821!


 

Αυτές τις μέρες όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα Καλάβρυτα και στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης των Καλαβρύτων, της πρώτης πόλης στην Ελλάδα που απελευθερώθηκε από τον τούρκικο ζυγό μετά από μάχη στις 21 Μαρτίου 1821.

Κάθε χρόνο, την 25η Μαρτίου, στην Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας, εκεί που οι αγωνιστές του 1821 έδωσαν τον όρκο τους και σήκωσαν το λάβαρο της επανάστασης, γίνεται αναπαράσταση μπροστά σε όσους τυχερούς επισκέπτες βρεθούν εκείνη την ημέρα να παρακολουθούν τα δρώμενα.

Τέσσερις τυχεροί από το κοινό του ArmyNow.net, (δυο διπλά εισιτήρια) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναπαράσταση και να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στην εκδρομή που διοργανώνεται ειδικά εκείνη την ημέρα στα Καλάβρυτα και την Αγία Λαύρα.

Παράλληλα, εξασφαλίσαμε εκπτωτική τιμή 12 ευρώ (αντί 14 ευρώ που πωλείται από το τουριστικό γραφείο) για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδρομή και είναι αναγνώστες του ArmyNow.Net.

Η μονοήμερη εκδρομή διοργανώνεται σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο Evi Travel το Σάββατο 25η Μαρτίου και το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:
07:30 Αναχώρηση από Σταθμό Μετρό Αγία Μαρίνα (μπλε γραμμή)

Ενδιάμεση στάση για καφέ στην περιοχή του Κιάτου και συνεχίζουμε προς την Αγία Λαύρα, για να παρακολουθήσουμε την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των Αγωνιστών και κήρυξης της Επανάστασης του 1821.

Στη συνέχεια θα μεταβούμε στα γραφικά και ιστορικά Καλάβρυτα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό).

Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:00

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ 12 ευρω ειδικά για τα άτομα που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω του ArmyNow.net και θα λάβουν τον σχετικό κωδικό.

Η διαδικασία είναι η ακόλουθη

Δηλώνετε τη συμμετοχή σας στην κλήρωση. Η φόρμα συμμετοχής θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι  την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Μαρτίου στις 22:00 το βράδυ. Ακολούθως θα γίνει η κλήρωση και τα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην εκδρομή πληρώνοντας μόνο 12 ευρώ το άτομο μπορείτε να το δηλώσετε στην φόρμα και να λάβετε στο e-mail που θα δηλώσετε ειδικό εκπτωτικό κωδικό που θα τον καταθέσετε στο τουριστικό γραφείο Evi Travel. Προσοχή: Χωρίς αυτή τη διαδικασία ΔΕΝ μπορείτε να λάβετε την έκπτωση!

Εφόσον έχετε δηλώσει συμμετοχή και κληρωθείτε για να λάβετε δωρεάν εισιτήρια, είναι αυτονόητο ότι δεν θα τα πληρώσετε και θα ισχύσει η δωρεάν συμμετοχή.

Για τα δωρεάν εισιτήρια θα αναδειχθούν 2 νικητές που θα πάρουν από ένα διπλό εισιτήριο και δυο αναπληρωματικοί. Εφόσον οι νικητές δεν απαντήσουν μέχρι την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 22:00 ότι αποδέχονται και θα συμμετέχουν, τα εισιτήρια θα πάνε στον αναπληρωματικό.

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα συμμετοχής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ